Под нейно управление вече са над 450 000 превозни средстваFleet

...
Под нейно управление вече са над 450 000 превозни средстваFleet
Коментари Харесай

Fleet Services придоби турския оператор Mobiliz

Под нейно ръководство към този момент са над 450 000 транспортни средства

Fleet Services придобива водещ телематичен оператор в Турция
(снимка CC0 Public Domain)

Българската група Fleet Services, която понастоящем оперира посредством фирмите GPS Bulgaria и GPS Systems Macedonia, приключи сполучливо придобиването на 100% от акциите на Mobiliz- водещ телематичен оператор в Турция.

Fleet Services закупи компанията от Mediterra Capital – частен капиталов фонд с фокус върху вложения в дребни и междинни предприятия в Турция. Стойността на договорката не се оповестява.

Решението за придобиване на Mobiliz се обуславя от мощната позиция на компанията на турския пазар, постоянните й индикатори и удобната среда, която този пазар обезпечава, насърчаваща нововъведенията и софтуерното развиване.

„ Благодарение на големия ИТ и инженерен гений в Турция, придобиването на Mobiliz ще ни разреши да ускорим внедряването на нови приложения и тяхното предложение на пазара и да разтеглим своето наличие в прилежащи страни, Европа, Азия и Африка ”, съобщи Николай Кичев, ръководител на борда на шефовете на GPS Bulgaria и Mobiliz.

Компанията е окуражена да играе основна роля в нововъведенията за автомобилната промишленост, основани на разбор на огромни данни и създаване на Индустия 4.0 и 5G приложения.

„ С придобиването на Mobiliz, под наше ръководство към този момент са над 450 000 транспортни средства в три страни, в които оперираме – Турция, България и Северна Македония, и в още 12 страни, в които имаме партньорства – Египет, Азербайджан, Германия, Австрия, Бахрейн, Кувейт, Ирак, Саудитска Арабия, ОАЕ, Нигерия, Оман и Катар ”, добави Кичев.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР