Под наслов „Десет успешни” във Варна се провежда десетото юбилейно

...
Под наслов „Десет успешни” във Варна се провежда десетото юбилейно
Коментари Харесай

МГЕРБ провежда десетия си Летен университет във Варна

Под наслов „ Десет успешни” във Варна се организира десетото юбилейно издание на Летния университет на МГЕРБ. В образованието, което се състои в Гранд Хотел Варна, вземат участие над 250 представители на МГЕРБ от цялата страна. На 2 септември (събота), от 9:00 ч. форумът ще бъде публично открит от ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, ръководителя на МГЕРБ Георг Георгиев, кмета на града – хазаин и регионален координатор на ГЕРБ - Варна Иван Портних, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и представителя на Фондация „ Ханс Зайдел” в България Богдан Мирчев.

Сред лекторите в семинара ще бъдат зам.-председателят на 44-то Народно заседание Цвета Караянчева, вицепремиерите Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила и Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила, министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила, ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова.

На 3 септември (неделя), от 9:30 ч. особено присъединяване във форума ще вземе Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила - еврокомисар по цифровата стопанска система и общество. Лекцията на българския представител в Европейската комисия ще бъде на тематика: „ Европа на днешния и утрешния ден – цифрова и цифрова, само че въпреки всичко близка и реална”. Лектор в последния ден от форума ще бъде и политологът Антоний Гълъбов.

Десетият летен университет на МГЕРБ по традиция се организира със съдействието на фондация „ Ханс Зайдел”, чийто началник на Института за стипендии проф. Ханс-Петер Нидермайер също ще вземе присъединяване с лекция, отдадена на ролята на Европейски Съюз в международната политика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР