Под наем се дава замъкът на известния контрабандист Константин Самоковеца,

...
Под наем се дава замъкът на известния контрабандист Константин Самоковеца,
Коментари Харесай

Замъкът на Самоковеца търси наемател! Отдават го срещу баснословна сума

Под наем се дава замъкът на известния контрабандист Константин Самоковеца , който бе убит в Амстердам пред 2003 година

След като повече от година вдовицата му Ангелинка не съумяла да продаде имението в феодален жанр в Боровец, то се офертира за наематели в организации за vip-имоти. Според нормалната процедура при сходни покупко-продажби обществено не е оповестена цена.

По мнението на брокери сходни първокласни хасиенди вървят по към 8-10 евро на квадратен метър. 780 кв. метра е застроената повърхност на замъка, който Самоковеца приживе построил като знак ма своето благосъстояние и великолепие в средата на 90-те години на предишния век.

Брокери разясняват, че междинната цена за квадратен метър в този случай е допустимо да надвиши нормалната, тъй като дворецът в полите на планината разполага с голям двор от 4520 м, както и куп екстри.

Във всички случаи, който реши да наеме парцела, ще би трябвало да бръкне надълбоко в джоба си минимум с 8-10 хиляди евро на месец. В офертата категорично е записано, че замъкът се преотстъпва минимум за една година, което значи, че новият наемател би трябвало да се бръкне минимум 100 000 евро за този интервал, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР