Под надзора на Софийската районна прокуратура се извършва проверка по

...
Под надзора на Софийската районна прокуратура се извършва проверка по
Коментари Харесай

Столичната прокуратура проверява сигнал за агресивни кучета в бившата къпалня "Мария Луиза"

Под надзора на Софийската районна прокуратура се прави инспекция по сигнал за нападателни кучета в двора на някогашния плувен басейн " Мария Луиза ", оповестиха от обвиняването.

Сигналът е подаден на 8 март в първо районно ръководство към Столична дирекция на вътрешните работи. Подателят разхождал кучето си, порода " Бордър Коли " в региона на Борисовата градина, животното влезнало в двора на плувния комплекс, където било нападнато и убито от намиращите се там две кучета, порода " Кане Корсо ".

На притежателя на двете кучета е разпоредено да даде документи за регистрация на животните.
Опасни кучета в някогашната къпалня " Мария Луиза " Поводът за безпокойството на хората е следващ случай с домашно куче, убито от други две животни в затворения басейн
При инспекцията би трябвало да се откри още дали той е извършил отговорностите си да не позволява животните сами да напущат мястото на развъждане, да навлизат в непозната благосъстоятелност или на публични места, както и да предотврати всяка демонстрация на голословна експанзия на кучетата на публични места и при обстановки, застрашаващи живота и здравето на хора и животни.

Предстоят разпити по случая, както и снемане на пояснение от представители на общинското дружество " Екоравновесие ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР