Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване

...
Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване
Коментари Харесай

Под надзора на Окръжна прокуратура се разследва тежката катастрофа край Гороцвет

Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се организира следствие на аргументите и събитията, довели до тежко пътно-транспортно произшествие с един умрял и четирима потърпевши, измежду които 7-месечно бебе и 3-годишно дете. Това оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Варна.

Оттам напомнят, че през вчерашния ден, 26 ноември, към 12.20 ч. е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие на пътя Русе - Варна покрай разклона за село Гороцвет. Товарен автомобил на компания „ Булпесконтрол “ навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал в лек автомобил, в който пътували петима души. От удара е умрял 49-годишният лидер на колата. Днес ще бъде осъществена аутопсия на тялото му. По информация на ОДМВР-Разград товарният автомобил „ Мерцедес “ с добричка регистрация е ръководен от 29-годишния Н.П. от село Ловчанци, а починалият е на 48 години от село Мортагоново. От справката на РД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " излиза наяве и името на починалия лидер - Недим Ибрахимов.

С тежка черепно-мозъчна контузия е 7-месечно бебе, което е превозено до варненска болница. 3-годишното дете и майката на децата - Н.З. на 23 година - са настанени в разградска болница. Там е превозен и мъжът в фамилията, който е в кома, той е на 29 години, с букви З.З. Загиналият е негов татко. И за четиримата потърпевши има заплаха за живота.

Оцелели са тримата чиновници на „ Булпесконтрол “. Водачът на товарния автомобил е тестван за алкохол, само че не е открито съществуване, прецизират от прокуратурата. Действията по досъдебното произвеждане не престават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР