Под надслов Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за

...
Под надслов Вдъхнови бъдещето“ Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за
Коментари Харесай

Мениджър за един ден отвори регистрациите за домакини и участници

Под надпис „ Вдъхнови бъдещето “ Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за организации-домакини в 18-то издание на „ Мениджър за един ден “. Всички компании и институции, които желаят да одобряват млади мениджъри за един ден, могат да се записват за присъединяване от през днешния ден до 12 октомври, с цел да могат искащите младежи да аплайват за оповестените позиции сред 26 септември и 26 октомври. И домакини, и участници се записват на платформата на самодейността на „ Мениджър за един ден “, който през 2019 година ще се организира на 7 ноември, четвъртък, в цялата страна.

Най-утвърдената стратегия за в началото кариерно насочване дава начало на професионалната реализация на възпитаници и студенти на възраст сред 16 и 23 година и запазена марка на просветителната организация Джуниър Ачийвмънт, която се организира годишно в към 100 страни по света. Инициативата е в цялостен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа устременост, с цел да могат младежите да получат същинска подготовка за действителния свят на бизнеса. Реализирайки на процедура своята обществена отговорност, домакините потапят своите „ мениджъри за един ден “ в работното си всекидневие, демонстрират им от вътрешната страна по какъв начин работи техният бранш и ги въодушевяват да открият своето професионално предопределение.

Организаторите от JA България приканват повече работодатели да бъдат дейни и да вземат участие, като домакинстват стажа на възпитаници и студенти, с цел да могат повече младежи да създадат в точния момент своя кариерен избор. Ежегодно към 400 организации-домакини отварят вратите си за общо 1000 стажанти, а за оповестените позиции в „ Мениджър за един ден “ през предходната година да вземем за пример, са кандидатствали близо 2800 младежи.

В рамките на програмата тази година JA провежда и петият Младежки кариерен конгрес „ Професиите на бъдещето ” където водещата тематика ще бъде „ Работа със (с)мисъл: по какъв начин поколението Z и работодателите през днешния ден оформят специалностите на бъдещето. “  На сцената ще бъдат показани тематики свързани с мотивацията, работата с идея в това число в бизнес среда.

За да запазите своето място за събитието, което ще се организира във конгрес „ Джон Атанасов “ в София Тех Парк на 6 ноември, е необходима  предварителна регистрация на страницата на събитието.

Генерален бизнес сътрудник на „ Мениджър за един ден “ и форума „ Професиите на бъдещето “  през 2019 година е HP, които от години интензивно вземат участие и като компания-домакин. “Инициативата на Junior Achievement ни дава опция да вдъхновим младите участници с нововъведенията в технологиите, само че и те въодушевяват нас като екип, като дружно с тях оформяме специалностите на бъдещето. “, споделя Асен Георгиев, Генерален шеф HP Inc. за България.  Златен бизнес сътрудник на двете начинания тази година е A1 България, а водещ сътрудник на „ Мениджър за един ден “ е Hewlett Packard Enterprise Bulgaria (HPE Bulgaria).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР