Под мотото За откраднатото детство“ късно днес следобед в Тирана,

...
Под мотото За откраднатото детство“ късно днес следобед в Тирана,
Коментари Харесай

Искат връщане на смъртното наказание в Албания заради педофил

Под мотото „ За откраднатото детство “ късно през днешния ден следобяд в Тирана, Дуръс и Вльора бяха извършени протестни демонстрации с присъединяване на хиляди жители, най-вече дами, съпроводени от дъщерите им, предава МИА.
Протестите са провокирани от разкриването на полово принуждение над 15-годишна ученичка от 65-годишен учебен надзирател. Подсъдимият, като се изключи че е правил закононарушенията си с насила и закани, разрешил момичето да стане жертва на групово обезчестяване.
В митингите участваха бевши и сегашни депутати, известни артисти и актьори. Участниците носеха плакати с надпис „ Смърт на педофилите “ и „ Искаме правдивост “.
По-рано на днешното пленарно съвещание депутатът Уолтери прикани за връщане на смъртното наказване в Албания, като добави, че „ който допре дете, би трябвало да бъде обесен в центъра на града “.
„ Който допре дете би трябвало да бъде обесен, да се върне смъртното наказване, моля да стартира самодейност за това и да се промени наказателния кодекс. Педофилът би трябвало да бъде обесен в центъра на града ”, сподели той от парламентарната естрада.
В Албания, съгласно протестиращите, 12 на 100 от децата са полово унизени, а пет на 100 стават жертви на изнасилвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР