Под мотото „Местните 2019: Отново ти местиш!“, bTV, bTV Radio

...
Под мотото „Местните 2019: Отново ти местиш!“, bTV, bTV Radio
Коментари Харесай

Петимата фаворити за кметския стол в София влизат в оспорван дебат по bTV

Под мотото „ Местните 2019: Отново ти местиш! “, bTV, bTV Radio и btvnovinite.bg не престават да осведомят обществото за всичко значимо, което може да влияе върху живота на хората и напредъка на локално равнище през идващите 4 години.

На 22 октомври, вторник, от 18.00 ч., в необятен спор за бъдещето на София пред Антон Хекимян ще застанат петимата кандидати за кметския стол, които събират най-високо публично доверие съгласно експресно социологическо изследване на „ Маркет Линкс “*.
Дебатът за Русе: Миризми и фини прахови частици пъти над нормата дишат русенци Контролните органи са безапелационни макар множеството сигнали, че няма рискови миризми над града
Интерактивният дебат с присъединяване на Мая Манолова, Йорданка Фандъкова, Борислав Игнатов, Ангел Джамбазки и Борис Бонев ще засегне основни тематики, свързани с пълномощията на столичния кмет, измежду които: бюджет и евросредства, обучение и обществена политика, пътища и поправки и други.

В ефира на bTV, bTV Radio и онлайн на btvnovinite.bg водещият Антон Хекимян ще сложи на фокус и тематиката за нечистия въздух, с цел да научат феновете и слушателите каква е визията на кандидатите за оправянето с един от най-сериозните за софиянци проблеми.
Дебатът за Русе: Кои са незавършените инфраструктурни планове?
Кандидат-кметовете ще дават отговор и на зрителски въпроси, които ще могат да бъдат задавани във Фейсбук страницата на bTV Новините.

В последната част от дебата петимата участници в борбата за София ще бъдат подложени на пресечен огън, като ще могат да си задават неуместни въпроси един на различен.
Започна доставката на бюлетините за локалните избори Градовете са едни от най-отдалечените от София - Бургас, Русе, Търговище, Варна и Шумен
Арена на дебата на 22 октомври ще бъде новото студио на bTV Новините, което за първи път от основаването си ще се употребява като 360-градусов сет в границите на една телевизионна продукция.

Дебатът ще сложи кулминационната точка на предизборните срещи на феновете с претендентите за кметските постове на всички bTV платформи тъкмо 5 дни преди решаващия избор.

*Експресно изследване на „ Маркет Линкс “ по поръчка на bTV, извършено измежду 500 лица над 18 година, в интервала 23-28 септември по метода на прякото-лично изявление в София.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР