Под мотото Градът е на всички“ най-големият безплатен фестивал в

...
Под мотото Градът е на всички“ най-големият безплатен фестивал в
Коментари Харесай

Мария Илиева, Рут Колева, Йоанна Драгнева и Дара Екимова представят новите си хитове на SOFIA SPARK FEST

Под мотото „ Градът е на всички “ най-големият безвъзмезден фестивал в София ще посрещне гостите си с целодневна стратегия и мощни музикални вечери на 15, 16 и 17 септември на огромната поляна в Южен парк , разбра HotArena .

На сцената всяка вечер безвъзмездни концерти ще имат както одобрени звезди, по този начин и изгряващи гении. За част от тях SOFIA SPARK FEST ще предложи място за дебют онлайн на най-новите им части, записани броени седмици преди фестивала.

Премиерите стартират още на 15 септември, когато Йоанна Драгнева -  певица и водеща на фестивала, ще показа за първи път онлайн най-новия си денс сингъл – парчето „ Baby ”, по музика на DJ Rossko . На екран на сцената на SOFIA SPARK FEST почитателите ще видят премиерно и видеото към парчето, което е снимано на едно от най-красивите места в България – Хотнишкия водопад, покрай Велико Търново.

На първия образователен ден в музикалната стратегия на фестивала ще се включи и 15-годишната щерка на Дими от Сленг – Дара Екимова . Тя ще показа дебютната си авторска ария – парчето „ Луд ли си “ , което споделя същинска тийнейджърска история. Текстът е дело на Дара и Цветелина Маринова от „ Експоуз “, а върху музиката младата изпълнителка е работила с Кристиян Запрянов, Djane Monique и Светлин Къслев (автор на аранжимента).

„ Убедена съм, че доста мои връстници ще разпознаят прекарванията си в тази ария. Тя е за тях. Вярвам, че другите неща, които ме вълнуват, вероятно ще бъдат в друг жанр. Човек би трябвало да намира стила, който най-добре го показва сега ”, споделя Дара във връзка премиерата на песента „ Луд ли си ”. Пак на 15 септември любимката на публиката Поли Генова за първи път онлайн ще направи дует на свое парче с финалистката от „ Гласът на България “ Сара Сюзет .

На 16 септември, събота, Рут Колева ще изпее за първи път онлайн новата си ария – „ Светлата страна ” , с която певицата отдава справедливо внимание на музиката като неразделна част от алхимията на киното. На взаимното й присъединяване с Белослава и Миленита гостите на фестивала ще видят и видеоклипа към „ Светлата страна ”, който показва Рут в нова светлина – сред съня и действителността, танца и покоя, музиката и тишината.

Една от най-големите звезди на родната музикална сцена – Мария Илиева , също ще включи  премиерно заглавие в концерта си на 17 септември. Парчето „ Mi Amor “ се завъртя в ефира през тази седмица, а сцената на SOFIA SPARK FEST е едно от първите места, на които почитателите й могат да го чуят и видят онлайн. Музиката на „ Mi Amor “ е писана от мултиплатинените продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown и други, а създател на текста е самата Мария Илиева.

SOFIA SPARK FEST се провежда под патронажа на кмета на София госпожа Йорданка Фандъкова и със съдействието на Столична община. Медийни сътрудници са bTV Media Group, webcafe.bg, chronicle.bg, BSS Media Group. Ментори и водещи на фестивала ще са Митко Павлов и Йоанна Драгнева.

Програмата и самодейностите на SOFIA SPARK FEST може да следите на www.sparkfest.bg и във Фейсбук.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР