Под лупа ще следят всички бъдещи булки дефилето на сватбени

...
Под лупа ще следят всички бъдещи булки дефилето на сватбени
Коментари Харесай

Булки следят под лупа Седмицата на модата

Под лупа ще наблюдават всички бъдещи булки дефилето на сватбени рокли, което ще завладее Седмицата на модата в София през днешния ден, 18 септември. Дизайнерката Радослава Лазарова ще заложи на публични тоалети, подбрани особено за събитието, както и на част от сбирката си Reflections 2020 ( " Отражения " ).

" Радвам се, че още веднъж ще показва свои оферти на сцената, на която направих стилния си дебют напролет на 2018-а. За мен времето от този момент до момента е мощно креативен заредено и ползотворно. Желанието ми е още веднъж да развеселявам дамите с красиви рокли, в които да блестят. Оставам вярна на присъщите за стила ми смели градивни решения, женствени силуети, завладяващи съчетания на цветове, материи и декоративни детайли ", показа носителката на " Златна игла 2019 " на Академията за мода в категорията " Най-добър млад дизайнер ".

По отношение на силуетите създателката на фешън къща " Блинк " залага на разнообразие както в другите градивни срязвания, по този начин и в разнообразните дължини и многопластови поли. Силуетите са вид " нимфа ", " принцеса " и А-линия. Ръчно моделираните кройки основават размери в артистични съчетания, плохи, съчетание на " компактно и транспарантно ". Корсетите са олекотени, транспарантни и плътни, оформящи изящна женствена талия.

Акценти в сбирката Reflections 2020 са дизайнерската авторска дантела, резултатът " рисунка върху тялото ", флоралните и фигурални детайли в симетрични и асиметрични композиции. При булчинските рокли се виждат спортно елегантни детайли както в кройките, по този начин и в детайлите: отвесни линии, джобове, мрежести детайли, бистрота. Характерно е наслагването на многопластови транспарантни материи. Използвани са тафта, копринен шифон и тюл, първокачествен съветски сатен, дюпон, органза с непрозрачен резултат. Подбраните цветове са слонова кост, екрю, телесно и нежни нюанси на розово - пудра и пепел от рози. Украсата на роклите е в унисон с вдъхновението на дизайнерката от красивото зарево на залеза и нежните отражения на скъпоценни камъни и материи, като включва нежни полупрозрачни кристални мъниста, цирконии, пайети, 3D флорални детайли и точки. Радослава Лазарова подчертава също на роклите две в едно, ръчно направени детайли и моделирани набори, голото рамо, дълбоките и V-образни деколтета, голите гърбове и високата талия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР