Под лозунга Албания е в опасност, да излезем от нея

...
Под лозунга Албания е в опасност, да излезем от нея
Коментари Харесай

Антиправителствен протест в Албания

Под лозунга " Албания е в заплаха, да излезем от нея дружно " албанските опозиционни партии , Демократическата партия, водена от Сали Бериша, и Партията на свободата на Илир Мета, организираха в събота вечерта митинг пред постройката на държавното управление в Тирана , предава македонската осведомителна организация (МИА) от Тирана.

Припомняме, че Сали Бериша е някогашен министър председател и президент на Албания и против него по обвинявания в корупция, които той отхвърля. Илир Мета до неотдавна заемаше президентския пост в страната. 

Пред хилядите протестиращи, пристигнали от всички краища на страната се обърнаха представители на партии, цивилен дейци, културни дейци, депутати, единни в убеждението си, че " държавното управление на (Еди) Рама би трябвало да падне, с цел да спасим Албания и албанския народ " .

За защитата са били ангажирани над хиляда служители на реда, както и членове на Националната армия, само че митингът мина спокойно с доста дребни изключения, като е бил арестуван един човек .

Това беше вторият митинг, проведен от Демократическата партия след този на 7 юли, само че беше много по-масов.
 Сали Бериша се извини вместо Еди Рама, който продължава да приказва против България
Сали Бериша се извини вместо Еди Рама, който продължава да приказва против България

Рама не съставлява мисленето на албанците, твърди Бериша
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР