Под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие "Конвенция на Съвета

...
Под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие "Конвенция на Съвета
Коментари Харесай

Лобита натискат България да узакони третия пол

Под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие "Конвенция на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение ", известната като Истанбулска Конвенция постанова образователни стратегии за проучване на хомосексуализъм и травестизъм и основава опция за налагане на еднополови "бракове ".
Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване изрично се опълчва на утвърждението на този документ, се споделя в известие на партията до медиите.

Под заглавие за домашното принуждение Конвенцията постанова образователни стратегии за проучване на "нестереотипни функции на пола " като хомосексуализъм и травестизъм. Тя съдържа редица скандални текстове, атакуващи такива основополагащи категории за българите като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно изповедание и други, пишат от Вътрешна македонска революционна организация.

Истанбулската спогодба също по този начин предизвиква проучване на "нестереотипни функции на пола " като хомосексуализъм, травестизъм и други сходни, и то на всички просветителни равнища - от детската градина до университетите, показват от партията.

Член 3 да вземем за пример вкарва определение за пол и полова еднаквост като нещо друго от биологичния пол на индивида: "Пол значи обществено построени функции, държания, действия и характерности, които несъмнено общество счита за подобаващи за дамите и мъжете ".

На процедура това дава опция за легализиране на еднополовите бракове - в случай че един от двамата брачни сътрудници при законно подписан брак смени своя пол автоматизирано съгласно Истанбулската спогодба се основава еднополово "семейство ", се споделя в известието.

А както е известно, българската Конституция признава пол от мъж и жена и семейство от мъж и жена. Това значи да се даде опция за неоправдателно решение от Европейския съд по правата на индивида против България, в случай че бъде утвърдена тази Конвенция, която сякаш се занимава единствено с домашното принуждение, пишат от Вътрешна македонска революционна организация.

Гласуването на Истанбулската спогодба ще задължи България да дава статут на емигрант на всеки чужденец с "особености на пола ". С други думи, всеки трансексуален от трета страна може да получи обезпечен статут на емигрант у нас, защото в родината си е преследван поради "особености на пола ", изясняват от партията.

В писмо до заместител министър-председателя Красимир Каракачанов над 30 цивилен, християнски и други организации за отбрана на фамилията се обърнаха с молба за недопускане на ратификация на Истанбулската спогодба.

Поради цялата трудност на обстановката Каракачанов даде негативно мнение на скандалните текстове в съгласувателната междуведомствена процедура, като пусна и писмо до Началника на кабинета на премиера Бойко Борисов, в което изрично се опълчи на приемането на тази Конвенция. В писмото се упорства тази Конвенция да бъде подложена на необятен публичен спор и едвам тогава да бъде обсъждана всъщност.

Едно от сериозните отрицателни последици от въвеждането на "социален пол " е зачестилата процедура трансексуални мъже-спортисти да се състезават в женски дисциплини и да преобладават измежду дамите при повдигането на тежести, бягането, битката, колоезденето, американския футбол, баскетбола, смесените бойни изкуства и други, показват от Вътрешна македонска революционна организация.

Училища ще подлежат на наказания, в случай че не разрешават на момчетата, които се разпознават с женския пол, да употребяват тоалетните и баните на девойки и назад, дават като образец от партият.

Истанбулската спогодба ще докара до обвинявания в принуждение против родители, в случай че откажат да третират своето момиче като момче, в случай, че щерка им е поискала това. В подобен случай родителите ще изгубят и правото си образоват децата си в сходство с техните морални убеждения.

Разпоредбите на Истанбулската спогодба ще нарушат също свободата на религията. Те ще принудят свещенослужителите, които са обвързани с безусловно обвързване за загадка на изповедта, да нарушат своята религиозна независимост.

Междувременно Словакия е спряла всяко придвижване за ратификация след остра дискусия. След опит да бъде тихомълком гласувана, разгорещени диспути се разгарят и в Хърватия, която също отхвърля Истанбулската Конвенция. Същото се случва и в Латвия.

Унгария изрично и дефинитивно е отказала ратификация. Така че не сме единствено ние единствени - цяла Източна Европа е взривена от Истанбулската спогодба, пишат от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР