Под голям чехъл е звездата в „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши.

...
Под голям чехъл е звездата в „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши.
Коментари Харесай

Нещо Кофти Измъчва Наум Шопов

Под огромен чехъл е звездата в „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши. Екранният лекар Тасев е ревнуван пъклен доста от годеницата си Теа, издават близки до двойката. Шопов, който плени сърцата на куп тийнейджърки с изявите си в лекарската драма, е командван крепко от приятелката си.

Красавицата не пуска Наум на никое място самичък, даже и когато той има задължения, свързани с работата му, написа „България Днес“.

По време на турнето на лекарския сериал в Пловдив младият артист се появи с Теа. Той единствен бе взел половинката си от останалите актьори. Чаровната Теа не отлепи взор от възлюбения си и строго проследявам дали не му шарят очичките към някоя апетитна кокона.

Теа знае, че годеникът й е огромен симпатяга и куп дами точат лиги по него. Затова тя не му дава да има срещи с последователки, които да го съблазняват и да го подбуден към неверни стъпки.

Двамата са дружно към този момент повече от 5 години. В началото на връзката им Теа непрекъснато го ревнувала и му звъни през час по телефона, до момента в който не са дружно. Наум не смее да каже нищо на бъдещата си брачна половинка, защото доста я обича и не може да живее без нея. Той се помирява, че е под чехъл, в името на любовта.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР