Под дъжда в оглушителна тишина папа Франциск отправи своята молитва

...
Под дъжда в оглушителна тишина папа Франциск отправи своята молитва
Коментари Харесай

Папа Франциск се помоли: Събуди се, Господи

Под дъжда в оглушителна тишина папа Франциск насочи своята молитва Urbi et Orbi ( " към Града и към света " ) към Бог на празния площад " Свети Петър “ във Ватикана, заяви АНСА.

В нея папата прикани: " Умоляваме те: Събуди се, Господи! Не ни оставяй на милостта на бурята “. Франциск се помоли на Бог да види " мъчителното положение “, в което е човечеството поради пандемията от ковид, написа Канал3.бг.

Молитвата Urbi et Orbi е обичаен привет на папата към християните на Коледа и Великден, само че този път той я произнесе в разгара на пандемията на ковид.

Светият отец се обърна и към вярващите, като ги прикани да се върнат към господ и към същинските полезности, отпред със солидарността, тъй като мислехме, че можем „ да останем постоянно здрави в един болен свят “, изумен от войни и „ планетарни несправедливости “.

Папата пристигна за молитвата си очевидно разчувствуван, като изброи всички от първа линия в битката против ковид - " от изтощените лекари ", до политиците, които са призвани да създадат тежък избор.

" Папата приказва на фона на падащия дъжд, виковете на чайките и на минаваща кола за спешна помощ “, разказва ситуацията АНСА.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР