Под 0,2% са положителните на персонала в общинските училища в

...
Под 0,2% са положителните на персонала в общинските училища в
Коментари Харесай

Антигенните тестове показаха, че учителите в Пловдив спазват мерките

Под 0,2% са позитивните на личния състав в общинските учебни заведения в Пловдив. Това демонстрират данните при изследвани 78% от педагогическия и 33 на 100 от непедагогическия личен състав, оповестиха от дирекция „ Здравеопазване “ в общината.
Далите позитивни проби са от разнообразни пловдивски учебни заведения и са сложени под.
 366 изследвани с антигенни проби в старозагорските учебни заведения 366 изследвани с антигенни проби в старозагорските учебни заведения
РЗИ – Стара Загора организира проучвания с бързи антигенни проби за COVID-19 на педагогическия и непедагогическия личен състав в уче...
„ Резултатите за нас са доста обнадеждаващи, тъй като от всичките тествани 2221 учители, единствено при четирима, пробата е бил позитивен, което значи, че преподавателите са здрави и може да стартира естествен образователен развой след 4 февруари “, разяснява Донка Щилянова, шеф отдел " Образование " в Община Пловдив.
Пловдив е първият град в страната, в който стартира проучване на учителите за с бързи антигенни проби. Тази седмица те не престават главно измежду непедагогическия личен състав.
Организацията във всички 52 учебни заведения е направена от Община Пловдив и районните администрации със съдействието на РЗИ-Пловдив.
От инспекцията оповестиха още, че тази седмица ще бъдат обхванати и педагозите от държавните и частните учебни заведения в Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР