POCO, популярната марка сред новите технологични брандове в света, обяви

...
POCO, популярната марка сред новите технологични брандове в света, обяви
Коментари Харесай

POCO M4 Pro 5G – най-добрият смартфон в своя клас, предлагащ потапящо забавление

POCO, известната марка измежду новите софтуерни марки в света, разгласи през днешния ден световното лансиране на POCO M4 Pro 5G, устройство от междинен клас с редица функционалности за занимания за младите консуматори. Телефонът ще бъде разполагаем в международен мащаб, в това число в Западна Европа и Югоизточна Азия.

POCO е цялостна развлекателна система, която ръководи обичаните ви излъчвания безпроблемно, с помощта на най-новия и мощен 6nm чипсет MediaTek Dimensity 810 на равнище флагман, както и на деликатно подбрани интелигентни функционалности. За младите консуматори, привлечени от актуалните и поставящи трендове устройства, POCO M4 Pro 5G основава мощна система за видео стрийминг и игри, която усъвършенства завладяващото развлечение с извънредно равен екран с периодичност на освежаване от 90Hz дружно с усъвършенствано 33W pro бързо зареждане, което да зарежда телефона през целия ден.

„ Телефоните от М-серията несъмнено са най-хубавия избор на смарт телефони за младите консуматори, които търсят и най-хубавите благоприятни условия от своите устройства, а ние надминахме упованията им с най-новия POCO M4 Pro 5G ", показа Кевин Kиу, началник на POCO Global. „ С първите модели за M-серията, която включва по-висока продуктивност и 33W професионално бързо зареждане, POCO M4 Pro 5G безспорно е най-хубавият подготвен за развлечение телефон, който представихме в тази серия досега. "

Повече мощ с чипсет MediaTek Dimensity 810

POCO M4 Pro 5G е кулминационната точка на технологията от последващо потомство, създадена за да обезпечи най-хубавото преживяване в този клас при гледане на видео и игри, като в същото време предлага чудесно съответствие сред цена и качество. Чипсетът Mediatek Dimensity 810 е водещ в класа осемядрен процесор, който в голяма степен покачва продуктивността спрямо предходното потомство, само че също по този начин обезпечава и несравнима успеваемост. Разработен по 6nm развой, POCO M4 Pro 5G по своята същина е енергийно ефикасен. Батерията устоя по-дълго даже при зареждане на две впечатляващи Cortex-A76 ядра, които работят на 2.4GHz, шест ARM Cortex-A55 ефикасни ядра, работещи на 2.0GHz, и модерна ARM Mali-G57 MC2 графична 1068MHz карта. По този метод POCO M4 Pro 5G дава превъзходна визуализация, която издига всяко шоу или филм на друго равнище.

Телефонът има и всички отличителни белези на водещо конкурентно устройство, в това число съгласуваност с бъдеща отбрана с интегриран 5G модем* и поддръжка за двоен 5G режим на подготвеност, дружно с технологията UFS 2.2 за по-бързи поредни скорости на записване и превъзходни благоприятни условия за извършване на няколко задания по едно и също време.

Повече мощ с 33W Pro бързо зареждане и дълъг живот на батерията

Вижте го и ще повярвате ‒ POCO M4 Pro 5G е първият телефон от M серията, който включва технология за бързо зареждане с мощ 33W Pro. Споменахме ли, че скоростта на зареждане е измежду най-хубавите в своята категория? Захранван от 33W зарядно устройство, телефонът зарежда изцяло своята огромна батерия от 5000 mAh до 100% единствено за 59 минути** - съвсем на половина по-кратко време спрямо предходното потомство. А единствено с 10-минутно зареждане, потребителите ще получат до 2 часа*** стрийминг видео.

Повече мощ с FHD+ образован екран и модел в три цвята

Като едно устройство, потапящо в заниманието, POCO M4 Pro 5G предлага повече, в сравнение с наподобява на пръв взор. Той може да се похвали както с периодичност на дискретизация от 240 Hz, по този начин и с 90 Hz DynamicSwitch**** DotDisplay, което отличава телефона освен с отмереност от най-голям клас. Той надвишава упованията. С необятна цветова гама, която поддържа DCI-P3, резолюцията FHD+ очарова с извънредно подробен и кристално чист екран. POCO M4 Pro 5G е образован, защото неговата динамична скорост на освежаване автоматизирано се приспособява към самостоятелните форми за развлечение, което удължава живота на батерията. Видеоклиповете се възпроизвеждат при 60 фрагмента в секунда, филмите при 25 фрагмента в секунда, до момента в който игрите могат да работят при 60 или 90 фрагмента в секунда. Дисплеят с двойни спийкъри и POCO M4 Pro 5G се трансформират в мобилен спектакъл, който се побира във всеки джоб и превзема зрението и слуха ви. Геймърите получават освен това, само че и доста повече. X-осовият водоравен вибрационен мотор предлага реакция, сходна на допиране в отговор на дейностите в играта.

М-серията на POCO се отличава от другите сходни на пазара, а POCO M4 Pro 5G идва и с впечатляващ дизайн. Той е с тегло от едвам 195 грама, тънка 8,75 мм рамка и модифициран непряк датчик за пръстови отпечатъци. Телефонът се предлага в три стилни цвята, в това число и с матово покритие - POCO Yellow, Power Black и Cool Blue.

По-мощният смарт телефон снима с 50 мегапикселова камера

За да продължи сериите си с новаторски артикули, POCO M4 Pro 5G е първият телефон от M серията, който разполага с впечатляващ 50MP датчик за камера и 8MP ултраширокоъгълна камера. В комбиниране с поредност от изобретателни функционалности на камерата като Night mode, Kaleidoscope, Slow motion и Time-lapse видео, всеки кадър или фотография се усъвършенстват с по-ясни фотоси и спиращи дъха пейзажни гледки. Дори селфитата стават по-запомнящи се с опцията Panorama selfies, снимани благодарение на 16MP предна камера. За да поставите финални линии върху финалния клип или кадър, може да добавите още няколко нюанса с функционалностите Filters.

POCO M4 Pro 5G ще се предлага в три цвята, в това число POCO Yellow, Power Black и Cool Blue, както и в два разновидността: 4GB+64GB и 6GB+128GB.

4GB + 64GB: целесъобразна цена на дребно 229€ посредством формалните канали за продажба.
6GB+128GB: целесъобразна цена на дребно €249 посредством формалните канали за продажба.

На българския пазар смарт телефонът POCO M4 Pro 5G ще се предлага във вид 6GB+128GB на целесъобразна цена на дребно 487 лева посредством формалните канали за продажба от началото на месец декември.

* 5G свързаността може да варира според от районната наличност и поддръжката от локалния оператор.

** Данните се базират на вътрешни проби. Действителните резултати могат да варират.

*** Данните се базират на вътрешни проби. Действителните резултати могат да варират.

****DynamicSwitch: 50Hz/60Hz/90Hz.

*****Цените и наличностите могат да варират според от пазарите и каналите за продажба.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР