Почвам от вчера следобед и Срещата на върха ЕС-Западни Балкани.

...
Почвам от вчера следобед и Срещата на върха ЕС-Западни Балкани.
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да превърнем Балканите в строителна площадка

Почвам от през вчерашния ден следобяд и Срещата на върха ЕС-Западни Балкани. Трябва да си Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, с цел да не оцениш постигнатите резултати, само че в този момент не желая да разясня тази тематика. Решенията и споразуменията от през вчерашния ден водят до оптимизъм. Вълшебната думичка е съгласуваност, която е доста значима за нас тук на Балканите.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на полемиката "Виенски стопански конгрес - София приказва ", която е част от събитията на българското европредседателство. "Наложихме доста мъчно тематиката за Западните Балкани. Шесте страни на Западните Балкани имат по-малък БВП от този на Словакия, а като население са по-малко от Румъния. Това ли ни плаши нас в Европейски Съюз? Лидерите на Европейски Съюз пристигнаха предубедени, само че си потеглиха обнадеждени. Търпение би трябвало. Трябва да покажем, че егоизмът на Балканите е липсващ. Вчера го доказахме. Имаме една доста хубава сентенция - Помогни си самичък, с цел да ти помогне и Господ. Вчера дори ме е гняв, че ми е остарял телефонът и не можах да ги фотографирам всички по какъв начин беседват - Вучич с Тачи, Еди Рама с Меркел и Макрон. Ами, Ципрас и Заев като се появиха и оповестиха - имаме вест, близко сме до съглашение. Все едно папа избрахме. Мир би трябвало и да превърнем Балканите в строителна площадка ", безапелационен беше Борисов.

"Само по този начин можем да вдигнем икономическия напредък. Само с мир и разговор можем да вървим напред. Аз съм уверен в това. Целта е да се организираме. Прекрасно място са Балканите. Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила свърши прелестна работа. Догодина роумингът ще е 70 евроцента. Само по този начин можем да вървим напред. В България доста ми се подиграваха, само че в този момент всички значими геостратегически играчи желаят да вземат участие във конгреси за Западните Балкани ", разкри министър председателят.

"Не единствено Турция, а и Русия е значима за Балканите. Трябва да живеем в мир и да строим. Не сте скъпи посетители, а сте наши другари. Само дружно можем да си помогнем. Само дружно може да ни виждат. Благодаря ви ", приключи Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР