Почти всяка жена се бори с целулит и отоци по

...
Почти всяка жена се бори с целулит и отоци по
Коментари Харесай

Този природен лек ще ви спаси от целулита и отоците по тялото

Почти всяка жена се бори с целулит и отоци по тялото. Но за жалост постоянно резултатите не са такива, каквито бихме желали да бъдат. На помощ идва едно позабравено средство, обичайно употребявано за лекуване на запек и стимулиране растежа на косата. 

Става въпрос за рициновото масло, което е отличен асистент за ускорение активността на лимфата.

То се извлича от семена на рицин, който се смята за отровно растение. По време на производството на масло, токсичните субстанции се отстраняват и крайният артикул е безвреден за приложимост.

Рициноловата киселина е рядка киселина, която дефинира неповторимите свойства на рициновото масло.

Според медицинския откривател и биохимик Дейвид Уилямс този лек е ефикасен и за попречване на развиването на разнообразни вируси, бактерии, дрожди и плесени, като за локално лекуване на кератоза, инфектиране на кожата, фурункулоза, гъбични инфекции на ноктите, акне и продължителен сърбеж. 
Здрава и блестяща кожа – предписания със зехтин и рициново масло
Домашните маски за лице, коса, тяло и други са към момента на мода и огромна част от дамите залагат на тях. С натуралните съставки се реализират...

В Индия маслото се употребява за лекуване на дизентерия, астма, възпалителни болести на червата и пикочния мехур и вагинални инфекции.

Неговата молекула е с ниско тегло и може да се всмуква трансдермално. Това значи, че то е извънредно дейно, когато се употребява под формата на компреси и лапи.

Компресите от рициново масло се употребяват за лекуване на:
интоксикация запек задръстване на лимфата, което от своя страна предизвиква целулит и отичане холецистит чревни колики (включително бебета) стомашно-чревни проблеми меланхолия кисти, ендометриоза, менструални нарушавания екзема, псориазис пърхот артрит, пневмония, бронхит, кашлица
Затоплете малко рициново масло и нанесете върху горната част на краката, както и върху други елементи на тялото, по които имате отоци. Увийте с транспарантно кухненско фолио. Останете с компреса най-малко 20 минути. След което втрийте остатъка от маслото посредством лек масаж. Важно е масажните придвижвания да са с посока от долу нагоре. По този метод се подтиква активността на лимфата и тя се оправя по-бързо с изхвърлянето на токсините и течностите, които затрудняват нейната функционалност. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР