Почти всяка една домакиня в днешно време е страшно ангажирана

...
Почти всяка една домакиня в днешно време е страшно ангажирана
Коментари Харесай

Пълнени сандвичи с каквото имаме в хладилника – всеки път са РАЗКОШНИ

Почти всяка една стопанка в днешно време е ужасно ангажирана и едвам съумява да откри 10 минути за себе си, в които заран да се освежи пред огледалото.

Ако сте от хората, които имат предпочитание да радват фамилията си с домашна закуска, само че в никакъв случай не намират време, в което да я подготвят, тази рецепта е за вас.

Пълнените сандвичи са подготвени тъкмо за 5 минути, до момента в който си пиете кафето. Хубавото при тях е, че даже не се постанова да спазвате точна рецепта и пропорции. Можете да ги приготвите с продуктите, които имате в хладилника. Винаги се получават луксозни и съумяват да зарадват всички вкъщи.

Въпреки, че не е наложително да спазвате точна рецепта, ние ще ви споделим една такава, която е доста сполучлива. Можете да пробвате да приготвите сандвичите със същите артикули или да замените някои от тях, в случай че не са ви по усета.

Пълнени сандвичи с шунка и кашкавал

Продукти:

• 2 филийки самун за тост

• 1 яйце

• 60 гр. шунка

• 20 гр. кашкавал

• 20 гр. масло

Приготвяне:

Можете да стартирате с подготовка на самите артикули. Шунката е добре да я нарежете на ситни кубчета, а кашкавала да настържете с ренде. Смесете тези два продукта с яйцето и разбъркайте.

Изрежете „ прозорчета ” на всяка филия самун. Сложете парчето масло в загретия тиган и поставете филията, тъй че отворът да обгръща маслото.

В него изсипете сместа, която към този момент сте подготвили и по-късно затворете с изрязаната част от хляба. Сандвичът се запича от двете страни и по-късно е подготвен за консумация.

Това са едни от най-лесните, вкусни и ефектни сандвичи. Пригответе ги за закуска и сме сигурни, че цялото ви семейство ще е безпределно предостатъчно и щастливо.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР