Почти всички отговорни фактори казаха “не”, но Испанската футболна лига

...
Почти всички отговорни фактори казаха “не”, но Испанската футболна лига
Коментари Харесай

Инат на n-та степен: Ла Лига рекламира испанския мач в Маями

Почти всички виновни фактори споделиха “не”, само че Испанската футболна лига продължава настойчиво да работи по провеждането на мач от Примера дивисион в Съединени американски щати. Както е известно, шефът на Ла Лига Хавиер Тебас желае Маями да одобри дуела сред Жирона и Барселона, който е плануван за януари 2019 година В същото време обаче това му беше отказано както от ФИФА, по този начин и от УЕФА, и Испанска футболна федерация. А самичък той не може да стори нищо.

И въпреки всичко Ла Лига заплати за реклама на челната страница в последния брой на вестник Miami Herald, която гласи “Bring us the game”, което се превежда “Докарайте мача тук”.

La Liga flooding the influential Miami Herald newspaper and website with big ad splashes urging locals to back their campaign to bring Spanish league games to the city. A shame these funds could not be directed towards those clubs who actually need it. pic.twitter.com/0J5gCc2EUU
— Colin Millar (@Millar_Colin) November 15, 2018
Твърдо срещу проектите на Тебас са още от Съюза на професионалните играчи в Испания и водещ клуб като Реал Мадрид. Кампанията на Ла Лига е част от 15-годишен контракт с американската компания Relevent Sports за разпространение на испанското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР