Почти всички имаме някои странни ежедневни навици, за които се

...
Почти всички имаме някои странни ежедневни навици, за които се
Коментари Харесай

Всеки от нас прави тези НЕЩА, но не си признава!

Почти всички имаме някои странни ежедневни привички, за които се срамим да приказваме пред други хора. Но все пак всички те са неразделна част от нашия живот.

Всички сме разнообразни хора и в това време доста си приличаме. Ние сме обединени от действителностите на актуалния живот, модата, навиците и зависимостта от публичното мнение. Ще ви представим няколко странни неща, които участват в живота на всеки от нас, даже и да не желаеме да го признаем.

1. Можем деликатно да погледнем в очите на нашия събеседник със сериозен взор, до момента в който мислим за 1000 други дребни неща, които нямат нищо общо с диалога.

2. Понякога всички сами си вършим „ маникюр “ със личните си зъби.

3. Храним се в леглото, а след това не можем да заспим цяла нощ, тъй като трохите ни пречат.

4. След като отидем при фризьора, споделяме на „ майстора “ с усмивка на разположение, че в действителност харесваме новата прическа и когато затворим вратата на салона, сме подготвени да заплачем, тъй като изглеждаме просто извънредно.

5. Много дами вършат странни прически и нанасят безразсъден грим на лицето си, а по-късно снимат получените „ шедьоври “ на своите смарт телефони. Не прекалявайте с маските!

6. Ако не е належащо да излизаме измежду хора, можем да вървим по през целия ден в дома си с пижама, без грим и с мръсна коса.

7. Преди да решим дали да изперем чорапите си и други облекла, ги подушваме.

8. Ние купуваме артикули с отстъпка с последните си пари, даже в случай че ясно разбираме, че въобще не ни трябват.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР