Почти всички играчи от NBA побързаха да напишат в социалните

...
Почти всички играчи от NBA побързаха да напишат в социалните
Коментари Харесай

Леброн Джеймс, Коби Брайънт и как скърби един истински приятел

Почти всички играчи от NBA побързаха да напишат в обществените мрежи какъв брой смутени са от гибелта на Коби Брайънт, само че неналичието на известие от един баскетболист направи усещане.

Леброн Джеймс беше от дребното хора, които избраха да не вършат страстите си обществено притежание незабавно след трагичната вест.

В интернет даже беше публикувано видео, което демонстрира по какъв начин Краля преди малко е кацнал в Лос Анджелис и не може да си откри място.

Едва тази заран Джеймс е събрал сили, с цел да напише няколко реда в чест на своя добър другар. Леброн разяснява, че към момента не се усеща подготвен за това, само че въпреки всичко ще го направи.

" Човече, седнал съм, пробвайки се да напиша нещо за тази обява, само че всякога, когато се опитам, стартирам да рева още веднъж, мислейки за теб, племенницата Джиджи и другарството и връзката, която имахме! "

Леброн Джеймс написа, че тъкмо преди да тръгне от Филаделфия, където се състоя последният мач на Лос Анджелис Лейкърс, се е чул с Коби и не е предполагал, че това може да бъде последният им диалог.

Джеймс дава да се разбере, че сърцето му е разрушено и обича Брайънт като собствен по-голям брат. Обещава да продължи наследството на Коби и желае да напише още доста неща, само че сега не е в положение.

NBA пък реши да анулира утрешния мач сред Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс, с цел да почете паметта на Коби Брайънт и всички почитатели на тима. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР