Почти всички големи световни компании временно спират да рекламират в

...
Почти всички големи световни компании временно спират да рекламират в
Коментари Харесай

Световни рекламни компании обърнаха гръб на Туитър

Почти всички огромни международни компании краткотрайно стопират да популяризират в " Tуитър " заради безредния метод на милиардера Илон Мъск към ръководството на компанията, която купи. Това заяви вестник " Файненшъл таймс ", базирайки се на чиновници на водещи рекламни организации.

" Напълно неповторима обстановка - блъсканица, вреди за компанията. Нищо сходно по мащаб не се е случвало до момента. Никога ", сподели представител на управлението на един от рекламните холдинги от Голямата четворка, в която влизат американската Interpublic Group of Companies Omnicom Group., френската Publicis Groupe и английската WPP.

Друг източник на FT сподели, че Мъск е " изплашил даже тези рекламодатели, които му пожелават триумф ". Той персонално се обадил на ръководителите на някои компании, които имат огромни марки, и ги обидил на фона на спадащи доходи от реклама, което принуди други да минимизират рекламните разноски в " Tуитър ", написа вестникът. WPP в този момент счита рекламата в " Tуитър " за доста рискова.

Масовите съкращения по разпореждане на Мъск направиха доста по-трудно за рекламиращите компании да получат противоположна връзка от чиновниците на обществените медии и да мерят успеваемостта на техните рекламни акции. Все по-често има и недоволства за механически неточности при проявлението на реклами.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР