Почти всички държавни структури на Русия използват Windows и софтуера

...
Почти всички държавни структури на Русия използват Windows и софтуера
Коментари Харесай

Големите руски магазини се отказват от продажбите на Windows 10 и другите продукти на Microsoft

Почти всички държавни структури на Русия употребяват Windows и софтуера на Microsoft, в това число на данъчните и други органи на страната. Но това може напълно скоро да се промени, тъй като огромните съветски магазини се отхвърлиха от продажбите на каквито и да било артикули на софтуерния колос. Очаква образецът на най-големите да последван и от другите ритейлъри.
От 28 ноември 2017 година американските управляващи одобриха нови наказания във връзка с Русия и съветските компании. Досега Microsoft позволяваше заплащането на неговата продукция да става в границите на 30 дни за финансовия бранш и 90 дни за енергийния. Но от края на ноември предходната година тези периоди бяха съкратени до 14 и 60 дни. С други думи, съветските компании ще би трябвало да съблюдават нови периоди и да заплащат на Microsoft осезателно по-бързо.



Ако някоя съветска компания наруши новия период на възнаграждение, може да получи санкция до $1 милион или 20 години затвор за ръководителите. Reuters заяви, че за Русия е нещо нормално заплащанията да бъдат забавяни седмици и месеци, и въвеждането на новите наказания вършат процеса неосъществим.



В последна сметка двата най-големи съветски дистрибутора – фирмите Merlion и RRC стопираха продажбите на Оценка за съвместимост Windows и всички останали артикули на Microsoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР