Почти всеки трети бизнес във Великобритания има оперативни разходи, които

...
Почти всеки трети бизнес във Великобритания има оперативни разходи, които
Коментари Харесай

Всеки трети бизнес на Острова е с оперативни загуби, по-големи или равни на оборота

Почти всеки трети бизнес във Англия има оперативни разноски, които са по-големи или равни на оборота им. Данните са на националната статистическа работа на Острова ONS в актуализация за въздействието на пандемията на новия ковид върху стопанската система на страната, написа Reuters.

Компаниите в бранша на изкуството и развлеченията са отпред на отрицателната статистика. Там процентът от бизнесите, които са с оперативни разноски, надвишаващи оборота, е над 42%. След тях се подрежда бранша на услугите за настаняване и хранителни услуги, където при 29% от фирмите оперативните разноски надминават оборота.

Фирмите в производството и недвижимите парцели пък регистрират максимален % на бизнесите, които посочват, че оборотът надвишава оперативните разноски. В сферата на производството това са 54% от фирмите, а при недвижимите парцели - 53%.
 Англия на кръстопът: всеобщи съкращения или разширение на помощите
Англия на кръстопът: всеобщи съкращения или разширение на помощите

И двете варианти са скъпи

Англия се намира в тежка икономическа рецесия, породена от пандемията на новия ковид. Вчера страната публично изпадна в криза, откакто през второто тримесечие на 2020 година стопанската система се е свила с рекордните 20,4% поради блокирането. По този метод страната изпадна в криза за първи път след финансовата рецесия, откакто записва спад от 2,2% на Брутният вътрешен продукт през първото тримесечие на актуалната година.

Това е най-голямото тримесечно стесняване в стопанската система на Англия, откогато стартира воденето на тримесечна статистика на Острова през 1955 година.
 Съкращенията във Англия ще продължат. Заетостта спада с невъобразим скоро ритъм Обновена
Съкращенията във Англия ще продължат. Заетостта спада с невъобразим скоро ритъм

50% растеж на работодателите, които чакат да освободят личен състав
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР