Почти всеки необвързан човек си търси сродна душа, с която

...
Почти всеки необвързан човек си търси сродна душа, с която
Коментари Харесай

Сапиосексуалност: Кои зодии се влюбват в интелигентен партнь...

Почти всеки самостоятелен човек си търси сродна душа, с която да преживее така наречен споделена обич. Но в това време всеки търси разнообразни неща в евентуалния си предстоящ сътрудник. Едни хора жадуват за деликатност и преданост, други търсят финансова непоклатимост, трети са привлечени от визия, харизма и съблазън, а четвърти се възбуждат от интелигентността и академичната мощност на другия човек. Последният вид хора най-често са описвани с термина сапиосексуални. С други думи

sapiosexual се употребява за изложение на човек, който изпитва увлечение единствено към умни хора. Сапиосексуалните персони не се вълнуват от външността на хората, когато си търсят половинка, само че незабавно виждат тези, които имат нещо мъдро за казване.

Този вид персони се влюбват единствено в интелигентни и образовани хора, които имат подарък слово и показват какъв брой са начетени в диалог.
Има няколко зодиакални знака, които са от този тип сапиосексуални хора. Ето и кои са те:
Водолей
Що се отнася до неговия другарски кръг и даже до неговите сантиментални сътрудници, Водолеят като въздушен знак постоянно избира да гравитира към интелигентни персони. Хората от този знак обожават да водят остроумни диспути и обичат да разискват настоящи неща от всекидневието. Те не могат да бъдат с сътрудник, който не е на тяхното интелектуално равнище, тъй като няма да могат да поддържат връзка пълноценно с него и ще считат тази връзка за скучна и безсмислена. Водолеите са сапиосексуални до мозъка на костите си.
Рак
Много от нас обичат да имат сътрудници, които имат забавни личностни черти и държание, с които ние самите не можем да се похвалим. Така че е естествено за Рака да желае да излиза с някого, който е по-информиран и грамотен от него самия. Ракът същински се възхищава на умните хора, а в случай че сътрудникът му е с университетски знания, той ще бъде неговият максимален покровител и обожател. Самите Раци имат по-скоро огромна прочувствена просветеност, в сравнение с висок коефициент на такава.
Везни
Ако не смятате, че тази звездна зодия има високи стандарти във връзка с сантименталните си връзки, то тогава би трябвало да знаете, че множеството Везни са учени, имат учителска специалност или най-малко са доста добре образовани. Везните по принцип имат неутолима жадност за нови познания и прекарват цялото си свободно време в четене на книги – художествена литература, история, журналистика... Така че не е изненада, че те си търсят сътрудник, който също да е интелигентен като тях.
Дева
Има малко неща в живота, които имат толкоз огромно значение за Девата, колкото репутацията им на умници. Хората от този знак желаят всички да знаят, че те имат отговорите и/или решенията на всеки професионален или житейски проблем. Следователно, когато се оглеждат за обич, Девите си търсят човек с висок коефициент на просветеност, който може да им бъде заслужен сътрудник в живота. Те желаят да имат до себе си половинка, която да ги обогатява със знанията си и да ги стимулира да се развиват още повече.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР