Почти всеки дом има някакви картини, които да украсяват стените

...
Почти всеки дом има някакви картини, които да украсяват стените
Коментари Харесай

Изхвърлете тези картини незабавно – привличат бедност и болести в дома

Почти всеки дом има някакви картини, които да украсяват стените в пространствата. Истина е, че изкуството спомага за по-уютната и приятна конюнктура, само че би трябвало да бъдем деликатни с избора на творбите, в случай че желаеме в дома ви да царят благополучие, естетика и обич.

В доста жилища можете да видите картини по стените. Една другарка обаче неотдавна ми сподели, че е извънредно значимо освен да бъдат окачени на вярното място, тъй като всяка от тях има свое лично значение. Оказва се, че някои картини могат да привлекат другари и шанс, а други – заболявания и беднотия. В античен Китай стените постоянно са били украсявани в сходство със средата, в която човек живее. Това оказва помощ за привличане на позитивната сила на живота в къщата и обезпечава благополучен живот освен за семейство, само че и за потомството му. Смята се, че някои картини притеглят благополучие, а други – злощастие. Но даже в случай че всички те са на едно място, негативен поток няма да има, в случай че бъдат сложени вярно по стените.

Така да вземем за пример, изображения с вода би трябвало да бъдат слагани от онази страна, която символизира водата, а детайлите на огъня от страната, която символизира точно него. Затова съществува и античното китайско обучение Фън шуй, което разрешава да украсяваме пространството в сходство с околната среда. С негова помощ ще съумеете да поставите всички картини по този начин, че към къщата ви да тече единствено позитивна сила.

За дома си постоянно би трябвало да избирате картини, които освен биха го украсили, само че и ще привлекат щастието към него. В жилищните пространства не би трябвало да слагате фотоси на заболели хора или празни чинии, защото първите притеглят заболявания, а другите – беднотия. Ако на картината е изобразено изсъхнало или развалено дърво, това може да притегли злощастие в жилището ви. Не закачайте по стените фотоси с заболели или тъжни птици, или пък сушени цветя, тъй като те носят злощастие в любовта.

Изображенията върху картините имат огромно и значимо значение, защото от тях зависи по какъв начин ще протече животът на жителите на този дом. Ако на картината са изобразени ябълки в паница, тя ще ви помогне да привлечете нови другари в живота си. Не слагайте по стените картини, които изобразяват тъжни и самотни хора, защото това се отразява отрицателно на човешкото подсъзнание и притегля неприятна сила, обвързвана със самотата.

Ако на картината има водопад, това може да докара до сполучлива кариера. Виж, картините с мъртва природа нормално забавят развиването на хората и фамилията. Положителна сила дават тези картини, на които е изобразена дъга. Тя прави хората щастливи. А седемте й разнообразни цвята украсяват живота и го вършат магически. Картините със зелено дърво пък носят разцвет и обилие в къщата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР