Почти всеки ден, на работа, в градския транспорт, в магазина,

...
Почти всеки ден, на работа, в градския транспорт, в магазина,
Коментари Харесай

Какво да правим със злите хора в живота си – Универсален съвет

 zli Почти всеки ден, на работа, в градския превоз, в магазина, в салона за фитнес, или даже вкъщи, аз се сблъсквах с яд, ненавист, експанзия от страна на другите. Какво се случва?!

Къде е моят „ свещен ъгъл “ на мира, тишина и естетика, без зли хора? Когато започнах съществено да изследвам този проблем, който тровеше  живота ми, открих изненадваща информация. Можете ли да си визиите – зло просто няма!

Има единствено обич, която побеждава, прости и подарява наслада, и има  боязън, който унищожава, предизвиква болежка, помътнява съзнанието…
Интересно ли ви стана? Вижте защо става дума!

Няма такива хора, които в действителност желаят да наранят близък си и да излеят върху него своята ненавист. Просто зад всяка неприятна дума или деяние стои уплашено дете, което желае да си върне отнетия  бонбон или да докаже  своята вътрешна значителност.

Има единствено деца, които са недообичани, на които не им е отделено уместно внимание. Те са уверени, че за любовта и за своята значителност би трябвало да се борят, а където има битка – постоянно има боязън да не се получи.

Страхът няма да получи самопризнание, боязън от загуба, боязън от на следващия ден, боязън от пренебрежение, боязън от пренебрежение – всичко това води до експанзия, стрес, зацикляне върху предишното и бъдещето. И това е доста надалеч от любовта.

Замръзнете за секунда. Представете си, че  най-злите хора в живота ви, на никой не желаят зло! Те  просто са уплашени до гибел.

Опитайте се да погледнете оттатък гнева на уплашените деца, на които просто им липсват обич, религия в бъдещето и в живота като цяло.

И в случай че не заспите нескрито, ще разгадаете тази игра. И когато видите всички тези страхове, комплекси и обиди, които стоят зад яростните  разногласия, какво ще почувствате към  този човек …

Ще изпитате  обич. Каквото и да става в близост – просто  носете  светлина. Светлината разтваря страха. Няма  нищо друго, с изключение на обич и боязън. Никой не желае да ви навреди, не желае да ви наскърбява. Всичко това е  единствено маска, зад която се крие боязън.

И всичките ви дейности – това е просто избор сред страха и любовта, който вършиме сега.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР