Почти всеки човек по света се радва на красивите празнични

...
Почти всеки човек по света се радва на красивите празнични
Коментари Харесай

Как да украсим дома си за празника

Почти всеки човек по света се радва на красивите празнични украшения в градовете и мнозина биха желали да внесат сходна атмосфера и в дома си.

Независимо дали става въпрос за новогодишна декорация, празник, рожден ден или Коледа, правилото е общоприетоо – по-малкото е повече.

Следвайте правилото на трите цвята, поучават специалисти. Единият да бъде главен, а другите два да се допълват взаимно посредством определените елементи.

Например, празничните украшения изискват златно, алено и бяло или мрачно зелено. Комбинирайте ги, тъй че по-неутралните цветове да бъдат съществени, а интензивният да бъде в детайлите.

Можете да изберете бяла основа и лилави и сребърни елементи или синя основа със златни и бели елементи. Винаги можете да добавите малко дреболии, като перли, изсушени листа или черупки и в тези случаи би трябвало да комбинирате цветовете.

Понякога можете да постигнете резултат с два противоположни цвята, един безпристрастен и един кондензиран или с разнообразни нюанси на един и същи цвят, което също е много впечатляващо, в случай че е направено вярно. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР