Почти всеки човек асоциира фолк певиците като силиконови стройни мацки

...
Почти всеки човек асоциира фолк певиците като силиконови стройни мацки
Коментари Харесай

Тежката артилерия в чалгата: Симона Загорова, Деси Слава и Рени друсат яки джолани от сцената

Почти всеки човек асоциира фолк певиците като силиконови стройни мацки по 50 кг. „ Уикенд ” се разрови из досиетата на чалга дивите и откри няколко от елита, които не влизат в тази категория. Деси Слава, Симона Загорова и Рени не са измежду най-нежните изпълнителки и умерено могат да минат за „ извънгабаритни ”.

И при трите стрелката на кантара решително сочи над 70 кг. В момента най-тежка е Симона Загорова. Младото момиче качва скоростно и е съвсем двойно на своята майка Глория. И в случай че на звездните фотосесии наподобява фина и с дълги слаби крайници, онлайн истината е неумолима. 22-годишната певица постоянно шокира с дебелината онлайн. „ Гледам ги и се чудя коя е майката? “, разясняват под фотосите на Симона най-устатите почитатели. Глория фактически наподобява доста по-добре от щерката.

Симона Загорова може да е взела гения на именитата си майка и брилянтния глас, само че не е наследила хубавата фигура и здравословния метод на живот на Примата на фолка. Наследницата е висока над 1,75 м и единствено непотребните сланинки скапват красивата ѝ фигура, тюхкат се зевзеци. Щерката на русчуклийката потегли по пътя на известната си родителка и към този момент гради независима кариера, прави песни и клипове, върви по всемирски празненства, само че към този момент бледнее пред Глория. 

Следващата в спикъса с ошишкването е Рени . През годините певицата се е подлагала на 3 липосукции, само че все пак не може да се отърве от едрия си стомах и ханш. Затова и Рени Гайтанджиева постоянно е с наднормено тегло. Фолк фурията e измежду ветераните в тежката борба за стройна фигура, тъй като постоянно е била закръглена. Изпълнителката на „ Като птица “ пробвала най-разнообразни хранителни режими, само че даже да постигала стремежи резултат, в никакъв случай не успявала да го опази. Рени се пробва да прикрива паласките като се прави на по-висока. За задачата върви с 15-сантиметрови токчета и не смъква обичаните ботуши, които скриват джоланите, които вее от сцената.

Младата майка Деси Слава също влиза в печалната ранглиста. Макар да се втали с над 10 кг след раждането на втория си наследник Борис, певачката към момента страда от непотребни мазнинки. Точно преди година Деси бе 90 кг, а в този момент е малко под 70. Миньончето от Раднево страда в допълнение, тъй като поради нежелания си растеж всеки непотребен грам проличава извънредно. На този декор колежката ѝ Мара Отварачката, която е с нейния растеж, тежи не повече от 45 кг.  Въпреки закръглената физика, Деси Слава въпреки всичко поставя някакви старания да влезе във форма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР