Почти вече сме изпратили тази година, хубава или не, тя

...
Почти вече сме изпратили тази година, хубава или не, тя
Коментари Харесай

Гримът за следващата година – идеи и тенденции

Почти към този момент сме изпратили тази година, хубава или не, тя е към края си. Но дано се върнем на модата. В последно време се вижда едно завръщане към естествените форми, тази наклонност ще се развие и пред идната година.
Aко през 2021 година бе ориентирано особено внимание към естествените устни в сочни нюанси, то през 2022 година тази наклонност единствено ще затвърди позициите си. Важно е да oтбележим, че филърите остават в предишното, за сметка на естествено пухкавите устни, които се връщат на мода.

Гъстите и компактно оцветени вежди, към този момент не са съвременни, в този момент са настоящи и за идната година естествени, незабележими, стилно завършени вежди.

Максимално ефирният грим ще остане на почетно място в трендовете, тъй че се стремете към леки и фини естествени нюанси както при основата, по този начин и при хайлайтърите. Изразителни скули са на върха на известността както тази, по този начин и през идната година.

Ако при започване на тази година оставихме на назад във времето всички кристали и брокат, то през цялото време на 2022 година наклонността за повече искра ще завладее даже и дневния грим. А международните топ гримьори дават обещание, че няма да изглеждате натруфено, а таман противоположното – съвременни и доста впечатляващи. Разнообразните сенки също ще са топ наклонност, ярки сенки за очи напомнящи на 90-те години още веднъж ще са настоящи.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР