Почти във всеки офис има служител, с когото се работи

...
Почти във всеки офис има служител, с когото се работи
Коментари Харесай

Как да се справяме с дразнещи колеги, без да губим самообладание

Почти във всеки офис има чиновник, с който се работи мъчно, споделя Джоди Фостър, психиатър и съавтор на книгата "Идиотът в моя офис: Как да се оправяме дейно с хората, с които се работи мъчно. "

Тези хора, споделя тя, са определяни като "идиоти. " Това, на процедура, е индивидът, които поражда напрежение измежду останалите хора ", споделя Фостър пред CNBC.

Важно е да човек да разбере, че има разнообразни видове идиоти, които можете да срещне, тъй като те въздействат отрицателно на сътрудниците си и на триумфа на компанията, твърди Фостър.

Ето и кои са трите най-често срещани типове "идиоти ", които можете да срещнете на работното място:

Колегите роботи

Колегите роботи имат усложнения с поддържането на връзки с другите. Те нямат възприятие за междуличностни нюанси и са доста сковани, споделя Фостър.

Тяхното разрушително държание в офиса се дължи на тяхната изключителна негъвкавост и некадърност да поддържат връзка добре с сътрудниците си.

"Те имат податливост към словоизлияния и експлоадирания, в случай че не получат това, което желаят, " споделя Фостър.

Как да се оправяме с тях: Общуването ви с този топ сътрудници би трябвало да е ясно и малко, споделя Фостър. Когато давате указания, дано те да са в писмен тип, а не в вербален.

Опитайте да минимизирате отвличането на вниманието, когато разговаряте с сътрудник робот и прибягвайте до срещи уединено вместо в огромни групи.

Този вид чиновници имат ясни желания за това какво желаят, по тази причина, в случай че сте гъвкави, с тях ще постигнете доста.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР