Почти цяла година Анджелина Джоли се криеше от папараци и

...
Почти цяла година Анджелина Джоли се криеше от папараци и
Коментари Харесай

Медиите забелязаха нещо много необичайно в малката дъщеря на Анджелина Джоли

Почти цяла година Анджелина Джоли се криеше от папараци и почитатели, а публицистите през това време измисляха какви ли не небивалици за здравето ѝ. Все отново, актрисата претърпя тежка разлъка и правосъдно дело. Но в случай че в предишното сме улавяли единствено редки появи на Джоли пред аудитория, то в този момент тя застава пред камерите все по-често.
Създава се усещане, че тя най-сетне се е оправила след тежкия си бракоразвод и е подготвена да покорява нови върхове.

През миналите дни дружно с децата си тя се появи пред обществото за своя дълго чакан филм " Първо те убиха моя татко: Спомените на щерка на Камбоджа ".



Папараците посрещнаха Джоли още на летището: яркочервеното ѝ червило и ослепителната усмивка незабавно покориха публицистите. Джоли бе облечена стилно и хармонично.



На премиерата актрисата се появи пред публицистите в луксозна рокля на Dior. Мило жълто цвете допълваше облика на всеки един член от нейното семейство. Специално внимание публицистите обърнаха на Вивиан, дребната щерка на Джоли, която, съдейки по всичко, копира стила на по-голямата си сестра Шайло, обличайки се като момче.

Всъщност, измежду звездите от дълго време се вижда наклонността децата да бъдат отглеждани като транссексуални. Те нямат нищо срещу децата им да се показват сами, обличайки се в облекла, които маркират противоположния пол. Може Анджелина да е тъкмо от тези майки.


Така или другояче, Джоли и децата изглеждаха вълшебно. Заради елегантната ѝ рокля Анджелина даже бе избрана за принцеса.



Докато Анджелина се любува на своите появи пред обществото, медиите не престават да тръбят за връзките ѝ с Пит, с помощта на които, сякаш, актрисата е напряко мъчно да бъде позната.


Ситуацията бе усложнена и от журналиста Ян Галперин, който описа за среща на някогашната звездна двойка преди няколко месеца: " Брад направи крачка напред. След това те се хвърлиха в обятията един на различен. Имаше доста сълзи ".


Говори се, че никой от обкръжението на актьорите не е вярвал, че те в миналото ще се съберат още веднъж. Анджелина била прекомерно ядосана на Пит и решила да скъса с него вечно. Трябва единствено да си спомним какъв брой обвинявания тя насочи по негов адрес.


Журналистите също обаче настояват, че Брад и Анджелина са разбрали разграничени ще им е доста по-зле, по тази причина те са решили да преодолеят всичките си проблеми.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР