Почти сме забравили сладникавия имидж от Здрач, с който свързвахме

...
Почти сме забравили сладникавия имидж от Здрач, с който свързвахме
Коментари Харесай

Преображенията на Кристен Стюърт

Почти сме не запомнили сладникавия имидж от " Здрач ", с който свързвахме Кристен Стюърт. След вампирската сага тя потвърди освен, че е сериозна и многопластова актриса ( " Все още Алис ", " По пътя ", Cafe Society), само че и че не й пука изключително за стандартите на обичайна холивудска богиня. Вместо това Кристен незабелязано се трансформира в фешън икона, която постанова пънк-рок- " не ми пука за мнението ви " имидж, който ние доста харесваме. Промените в прическата й от началото на 2017 до в този момент го потвърждават.

 Снимка 323069

През януари на фестивала " Сънденс " тя беше на черна и тъмнокоса, въпреки че нямаше по какъв начин да объркате стила й.

 Снимка 323070

През март на премиерата на кино лентата си " Личен покупател " Кристен шокира всички с съвсем 0 номер подстрижката си и светлорусия цвят.

 Снимка 323071

През май в Кан тя задържа платинения цвят (заглавната снимка), само че през юли трансформира тъмните си корени от недостатък в резултат в комбинацията с убийствено секси гащеризон.

 Снимка 323072

През август рокерският имидж се завърна - кожено яке и железни аксесоари допълваха допълваха щръкналата руса коса под баскетболна шапка.

 Снимка 323073

Миналият месец на премиите на списание ELLE актрисата сподели, че още може да изненадва с непредвидени аутфит комбинации.

 Снимка 323074

На 9 ноември 2017 от платинените кичури няма съвсем нищо останало, само че по тази причина пък пък перчемът на Кристен идеално се връзва с трагичният черен грим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР