Почти сигурно изглежда, че Луис Енрике няма да бъде следващият

...
Почти сигурно изглежда, че Луис Енрике няма да бъде следващият
Коментари Харесай

Енрике по-скоро цели да разори Арсенал, а не да го води

Почти несъмнено наподобява, че Луис Енрике няма да бъде идващият управител на Арсенал, в случай че се има вяра на британските медии. Те не престават с разкритията за пазарлъка сред испанския експерт и „ топчиите”, като финансовите искания на първия получиха ново измерение под формата на трансферен бюджет от 200 милиона евро.

Луис Енрике желае 15 милиона заплата от Арсенал

На Острова към този момент разкриха мечтаната от 47-годишния треньор заплата -15 милиона паунда на година. В цялата история на „ артилеристите” няма управител, който да е получавал заплащане от сходна големина.

И в случай че в това отношение има някакви очаквания за компромис при договарянията, то във връзка с парите за нови играчи Енрике е бил безапелационен, че желае да разполага с крупна сума. Испанецът е декларирал, че единствено с огромна чистка ще успее да върне лондончани към дните им на популярност.

Луис Енрике е по-близо до Челси в сравнение с до Арсенал

Шефовете на Арсенал са известни с това, че нямат навика да пръскат големи трансферни суми, а през последните години огромна част от негативизма в тази връзка обра оттеглящия се дълготраен ментор Арсен Венгер. 200 милиона паунда за прехвърляния е бюджет, който е по силите на доста малко тимове в Европа. Затова и от Арсенал са споделили на Енрике, че могат да му обезпечат единствено едно огромно име през лятото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР