Почти сигурно е, че Уимбълдън ще се присъедини към вече

...
Почти сигурно е, че Уимбълдън ще се присъедини към вече
Коментари Харесай

Решават бъдещето на Уимбълдън тази седмица

Почти несъмнено е, че Уимбълдън ще се причисли към към този момент извънредно дългия лист на спортни събития, чието осъществяване се отсрочва поради пандемията от ковид. В сряда ще се организира изключителна среща на Борда на британските тенис клубове, на която ще бъде взето дефинитивно решение. Ако надпреварата бъде анулирано, това ще бъде за първи път в историята след Втората международна война.

Алтернативната алтернатива е конкуренцията да се играе при закрити врата и да се насрочи нова дата. Въпреки че ще бъде без аудитория обаче, това ще изисква хиляди хора, които да са част от екипа, работещ за протичането на надпреварата.

Въпреки неизбежните вреди, множеството от евентуалните загуби на шампионата би трябвало да бъдат покрити от специфична застраховка, конкретизирана в отчета - гаранция, която останалите шампионати от Големия шлем, нямат.

Премереният метод на Уимбълдън към тазгодишния шампионат е в цялостен контрастност с "Ролан Гарос ", за който се взе едностранно решение за отсрочване до септември, без консултиране с други органи и федерации.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР