Почти сигурно е, че чиповете Exynos се завръщат. От месеци

...
Почти сигурно е, че чиповете Exynos се завръщат. От месеци
Коментари Харесай

Чиповете Exynos се завръщат с Galaxy S23 FE и Galaxy S24

Почти несъмнено е, че чиповете Exynos се завръщат. От месеци има клюки за десетядрен процесор Exynos 2400, за който се приказва, че ще зарежда някои модели Galaxy S24 през идната година.

Моделът Galaxy S23 FE, който би трябвало да бъде пуснат на пазара по-късно тази година, също се чака да бъде оборудван с процесор Exynos. Сега нов отчет удостоверява слуховете.

Завръщането на Exynos наподобява неизбежно

Pocket-lint оповестява, че Samsung застава на страната на личните си процесори Exynos за идния Galaxy S23 FE, за който се твърди, че ще дебютира по-късно тази година.

Въпреки че в отчета не се загатва точният процесор, Geekbench неотдавна уточни, че устройството е с по-стария Exynos 2200. Но устройствата S23 FE, които се доставят в Съединени американски щати, може да са с процесор Qualcomm, евентуално Snapdragon 8+ Gen 1.

Докладът, базирайки се на източници, твърди, че Samsung ще се върне назад към чиповете Exynos за водещата серия S24, която ще бъде показана идната година.

Всички сегашни модели Galaxy S23 се зареждат от овърклокнат процесор Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy. Pocket-lint споделя, че Exynos Galaxy S24 може да остане стеснен за Европа, а в Съединени американски щати евентуално ще са налични разновидностите на Snapdragon.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР