Почти седмица след тежката катастрофа при Лесово, все още не

...
Почти седмица след тежката катастрофа при Лесово, все още не
Коментари Харесай

Случайно минаващ полицай единствен помогнал при трагедията край Лесово

Почти седмица след тежката злополука при Лесово, към момента не са ясни аргументите за нещастието.

Във съдбовната заран на 9 октомври трима изгубиха живота си, а 16 бяха ранени. Бус за Одрин се врязва в ремаркето на спрял камион на 7 километра от Лесово. Полицаят Виктор Георгиев пътува със фамилията си и идва броени минути след удара.

„ Бусът беше размазан в товарния автомобил. Моите близки почнаха да ми споделят да се връщам в колата. Да не вървя натам “, споделя Виктор пред бТВ.

Въпреки това отива. Мислите му са няколко хода напред:

„ Как по-бързо да ги извадим, седалките по какъв начин да ги срежем, по какъв начин да ги изкъртим... Започнахме през прозореца. Беше строшен и оттова започнахме да вадим възрастните хора. Отворихме страничната врата и започнахме да вадим затиснатите хора сред седалките, откакто ги откъртихме “.

Самият той също се наранява.

„ От адреналина не помниш и дейностите, които са се развили. Порязах се и помолих Бърза помощ за бинт. Само си превързах коляното и продължих “, спомня си служителят на реда.

През това време стопират и други.

„ Приблизително да са били 30-40 индивида. За страдание, нито един не пристигна да помогне. Всички хора желая да помоля да бъдат по-добри. Не се знае дали не е някой техен непосредствен или след време те да са на това място, а не да подминават и да стоят в профил и да гледат “, споделя Виктор.

И е безапелационен - в никакъв случай не би се поколебал да помогне още веднъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР