Почти седмица след смъртта на Диего Марадона продължават да излизат

...
Почти седмица след смъртта на Диего Марадона продължават да излизат
Коментари Харесай

Поредно притеснително разкритие от финалните дни на Диего

Почти седмица след гибелта на Диего Марадона не престават да излизат ново разкрития за последните му дни. Този път любопитни обстоятелства показа Родолфо Баке, който е юрист на една от медицинските сестри - Жизела Мадрид, които са се грижели за футболното великолепие. Въпросните сестри също са обвинени, че не са си вършели професионално работата.

“Седмица преди кончината си Марадона е паднал и си е блъснал главата, само че никой не се е обадил в болницата”, сподели Баке пред TN TV.

Адвокатът евентуално приказва за проявена немарливост от страна на другите медицински лица, а не на сестрата, която той пази.

“Ударът не е бил мощен и е бил в дясната част на главата, а не в оперираната лява - посочи Баке. - Веднага са вдигнали Диего на крайници, само че никой не се е обадил в клиниката - евентуално по решение на самия Марадона. Но пък и той не е бил в положение да взима решения какво да се прави. След това са го оставили самичък в продължение на три дни.”

Юристът разкритикува и решението Дон Диего да бъде оставен да се възвръща в дома си. Там за него се грижеше психиатър. “Той трябваше да бъде настанен в най-луксозната клиника в света, само че вместо това го сложиха на неуместно място, където даже нямаше общопрактикуващ доктор. Изписаха го за домашно лекуване с доста висок пулс - 115 удара/минута, а в деня преди гибелта му той беше 109 удара/минута. Всички знаят, че при хора със сърдечни проблеми той не би трябвало да надвишава 80 удара/минута. Тялото му излъчваше сигнали, само че не му беше оказана помощ с медикаменти. Той щеше към момента да е жив, в случай че беше в хубава болница”, завърпи Родолфо Баке.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР