Почти през целия ден днес в регионалното министерство ще се

...
Почти през целия ден днес в регионалното министерство ще се
Коментари Харесай

Препитват кандидатите за шефове на “Автомагистрали”

Почти през целия ден през днешния ден в районното министерство ще се състои събеседване с претендентите да заемат трите места за представители на страната в борда на “ ” ЕАД. До последната фаза на състезанието бяха позволени осем индивида и от 10 до 15 часа в сряда те ще приказват пред комисията за асортимент. Сред претендентите са сегашните двама членове на борда - Десислава Христова и Иван Станчев, както и Огнян Велков, Евгени Генчев, Огнян Обрешков, Парашкев Кръстев, Георги Котев и Филип Маркулиев.

В същото време Агенцията за обществените предприятия и надзор организира конкурс за останалите две места в борда, които са планувани за по този начин наречените самостоятелни членове на борда. Информацията за този конкурс е свалена от уеб страницата на организацията, само че по информация на “ ” преди към две седмици утвърдените претенденти са внесли концепциите си в организацията и им е било обявено да чакат дата и час за събеседване, което евентуално ще се състои до края на август.
 Поредна рокада в управлението на Автомагистрали Поредна рокада в управлението на " Автомагистрали "
С решение на Съвета на шефовете на „ Автомагистрали “  ЕАД за изпълнителен шеф на Дружеството е избран инж. И...

В момента “Автомагистрали ” ЕАД се управлява от ръб от трима индивида, които бяха назначени там със заповед на служебната районна министърка Виолета Комитова до провеждането на конкурс. Двама от тях - Десислава Христова и Иван Станчев, ще се явяват в сряда на събеседване в Министерство на регионалното развитие. Третият - Валентин Вълков, също бе претендент, само че не бе позволен до последния стадий с претекста, че няма управнически опит. В началото той беше назначен и за изпълнителен шеф на “Автомагистрали ”, само че след това Комитова промени мнението си и уточни за подобен Иван Станчев, а Вълков остана единствено член на Съвета на шефовете

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР