Почти половината от руските граждани са се отказали да пият

...
Почти половината от руските граждани са се отказали да пият
Коментари Харесай

Почти половин Русия е отказала алкохола

Почти половината от съветските жители са се отказали да пият алкохол, съобщи ТАСС.

Според изследване, поръчано от Федералния орган за надзор върху качеството, 45,5 % от интервюираните са декларирали, че не са консумирали спиртни питиета в продължение на един месец.

Спадат продажбите на тоалетна хартия в Германия, усилва се търсенето на алкохол и презервативи

Над една трета от участниците (38%) в допитването са показали, че не са яли захар и сладкарски произведения, а 33 на 100 от хората са дали отговор, че са отказали колбасите и други месни деликатеси.

Най-много хора, загърбили водката, сладкото и месото, са били във възрастовата група над 55 години (67 процента). Социолозите са обвързали този факт с по-малките материални благоприятни условия на хората и икономическите усложнения, провокирани от разпространяването на ковид.

Русия: Водката не съдържа задоволително алкохол

Проучването е било извършено за проучване дали жителите на Руската федерация са си трансформирали потребителските привички поради COVID-19. Повече от половината (55 %) от интервюираните в допитването са дали отговор негативно.

Повече от една четвърт (27 процента) са декларирали, че са почнали да гледат на първо място цената. Останалите 18 на 100 не са могли да отговорят на този въпрос.

Анкетата е била извършена в интервала 20-22 април измежду над 1000 пълнолетни жители от цялата страна, живеещи в огромни градове (със 100 000 и повече жители).

Руснаците разлюбват водката

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР