Почти половината мъже - 40 процента, след секс са тъжни,

...
Почти половината мъже - 40 процента, след секс са тъжни,
Коментари Харесай

Защо мъжете плачат след секс

Почти половината мъже - 40 %, след секс са тъжни, тревожни или раздразнителни, откриха австралийски учени, представени от в. "Мирър ".

Учени от софтуерния университет на Куинсланд решили да ревизират дали положението - "посткоитална дисфория ", особено за дамите, се демонстрира и при мъжете. Отговорът им е да.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЗА КАКВО МИСЛЯТ МЪЖЕТЕ Пожарна охрана ВРЕМЕ НА СЕКС

Какво е посткоитална дисфория

Състоянието може да трае сред 5 минути и 2 часа без значение от това какъв брой добър е бил сексът. Признаците са потиснатост, нервност, горест, неспокойствие.

И до момента в който при дамите аргументите могат да бъдат разнородни – от хормоните до способността бързо и ненадейно да трансформират настроението си, то при мощния пол това се дължи на спада в настроението им след половия акт. По време на секс те се усещат господари и диктуващи разпоредбите, до момента в който след кулминационната точка още веднъж се връщат към действителността и нормалните неща от живота.

Колко постоянно това се случва при мъжете

Австралийските изледователи интервюирали 1208 мъже от Австралия, Съединени американски щати, Англия, Русия, Нова Зеландия и Германия по какъв начин се усещат след секс. 41 % от тях споделят, че са преживявали посткоитална дисфория, а 20 % от тях - че това се е случило през предходния месец.

Що се отнася до това какво тъкмо усещат мъжете освен това положение, те показват - неспокойствие, мощно неспокойствие, неудовлетвореност, прочувствена празнота.

Резултатите демонстрират, че за мъжете сексът може да е доста по-сложно прекарване, в сравнение с мислеха експертите до момента.

Във видеото горе вижте 5 странни неща, които могат да повлияят на половия ви живот.

Още по тематиката:

Ето по кое време да не вършим секс и за какво

5 странни неща, които въздействат на половия живот

Секс по време на горещина: по какъв начин да го вършим съгласно експерти

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР