Почти перфектна почивка от Луси Даймънд дава топло начало на

...
Почти перфектна почивка от Луси Даймънд дава топло начало на
Коментари Харесай

Почти перфектна почивка – само лятото може да дарява свобода

„ Почти съвършена отмора ” от Луси Даймънд дава топло начало на лятото, като преплита орисите на няколко летуващи в танц на обич, предпочитание, другарство и доверие.
По книжарниците излезе „ Почти съвършена отмора ” – топла, изпълнена с възприятие за комизъм история за другарството, фамилията и вярата от бестселъровата авторка на „ Една нощ в Италия ”, Луси Даймънд.
Когато лятото настъпи, райският комплекс от ваканционни жилища в Корнуол се цялостни с туристи, зажаднели да възстановят времето, което всички условия на действителния свят са лишили. Да стоят край басейна до след среднощ, да усещат мириса на вино и далечния морски бриз. Да възпламенят барбекюто, да играят футбол на маса, да разменят целувки.
Да се смеят и да споделят секрети като възпитаници.
Ем е възнамерявала съвършената отмора в компанията на децата си младежи и новия си другар Джордж. Само че шестгодишната му щерка от предходен брак, която не я понася, също ще пристигна. Дали нежният им, преди малко наченат романс ще издържи на провокациите на родителството?
Маги се надява, че къса утеха край морето ще я сближи още веднъж с щерка ѝ, само че когато някогашният ѝ се появява ненадейно, заплахата да припламне препирня доближава връхната си точка. Може ли Маги да повярва още веднъж на мъжа, който е разрушил сърцето ѝ?
Оливия има вяра, че е намерила своето бягство от тегобите вкъщи, само че предишното към момента не е готово да я пусне. Може би е настъпило времето младата жена да признае всичките си секрети и да открие дълго чаканата независимост. Но ще откри ли кураж да го направи?
Същевременно младите гости на острова – децата, вършат първите си стъпки в любовта. Приятелство, секрети и разрушени сърца се вплитат, с цел да решат няколко ориси. Няколко дами дават всичко от себе си, с цел да не престават да крепят салдото в комплицираните си животи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР