Почти официално може да кажем, че датският защитник Симон Кяер

...
Почти официално може да кажем, че датският защитник Симон Кяер
Коментари Харесай

Милан представя защитник до часове

Почти публично може да кажем, че датският бранител Симон Кяер е футболист на Милан. Централният защитник ще се причисли към „ росонерите “ чартърен от испанския Севиля с опцията да бъде закупен през юни за сумата от 2,5 милиона евро.

В началото на този сезон той мина в Аталанта като преотстъпен от андалусийците, само че изигра едвам пет мача в Серия А и не е удовлетворен от статуа си на запаса. Желанието му е да играе като титуляр, тъй като за Дания следва Евро 2020.

Датският национал към този момент е в Милано и минава наложителните медицински прегледи преди публично да бъде показан като футболист на италианския гранд. Той идва като заместител на миналия в Аталанта Матиа Калдара.

Ръководството на „ росонерите “ удари на камък с привличането на младия защитник на Барселона Жан-Клер Тодибо. Милан искаше да вземе бранителя чартърен с алтернатива за закупуването му, само че каталунците изрично отхвърлиха продажба на футболиста.

По този метод италианците се насочиха към Симон Кяер. 30-годишният бранител има опит по терените в Серия А като носи екипите на Палермо, Рома и през този сезон на Аталанта.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР