Почти няма денонощие, в което да няма задържан в ареста

...
Почти няма денонощие, в което да няма задържан в ареста
Коментари Харесай

400 заловени пияни водачи от началото на годината в Старозагорска област

Почти няма денонощие, в което да няма арестуван в ареста лидер на автомобил след приложимост на алкохол на територията на Старозагорска област . Част от тях са хванати при инспекция на Пътна полиция, а други след произшествия, които са провокирали.
 БГНЕС
Въпреки с ериозните санкции и криминализирането на шофиране в нетрезво положение, всекидневно безотговорни към личния си живот и този на другите, хора си разрешават да се качват зад кормилото след приложимост на алкохол.

 БГНЕС

От началото на годината досега хванатите от Пътна полиция нетрезви водачи на територията на Старозагорска област са близо 400, като към 200 от тях са попаднали в ареста, защото дрегерът е отчел над 1,2 промила алкохол в кръвта. -->
 БГНЕС
51 от използвалите алкохол зад кормилото са провокирали пътни произшествия, при които има и потърпевши напълно почтени хора, станали инцидентни жертви на безотговорността.
 БГНЕС
Установените нарушавания по закона за пътищата за годината надвишават 61 хиляди, над 300 са тежките катастрофи, а войната на пътя е взела 34 човешки живота единствено на територията на Старозагорска област. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР