Почти няма човек, който да не знае коя зодия е

...
Почти няма човек, който да не знае коя зодия е
Коментари Харесай

Лунните лица на Телеца

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето сега на раждането му. Много значим за описанието на характера обаче е и знакът, в който се намира Луната при раждането – този знак демонстрира по какъв начин реагираме прочувствено, от какво имаме потребност, с цел да се усещаме добре, какви сме в интимните връзки.

Ако да вземем за пример сте зодия Овен и се чудите за какво все вършиме взаимни отстъпки – нещо, нетипично за вашата зодия, може би имате Луна във Везни или в Риби.

Комбинацията от слънчевия, лунния знак и асцендента дава една много цялостна картина за вашия темперамент и прекарвания.

Кой е вашият Лунен знак, можете да ревизирате ТУК.

Дори и да не знаете точния си час нa раждане, можете да употребявате приблизителна такава. Луната обитава в един знак приблизително към два дни и половина и по тази причина часът не е толкоз значим.

Представяме ви характерностите на представителите на зодиакалния знак Телец в другите лунни позиции:

Телец с Луна в Овен

Вие сте човек, който науми ли си нищо, го прави. Почти не се вслушвате в непознато мнение и по тази причина постоянно срещате проблеми във взаимоотношенията с близки и сътрудници. Би било добре да си давате сметка за това по какъв начин дейностите ви се отразяват на близките и да проявявате повече схващане към техните потребности и стремежи, с цел да не станете крайни егоисти. Дори когато изглеждате спокойни, във вас ври и кипи – мъчно овладявате пристрастеностите и страстите си. Не сте отборен състезател – най-добре се реализирате, когато работите за себе си. Внимавайте с философията „ Целта оправдава средствата”.

 Thinkstock

Телец с Луна в Телец

Вие сте човек, който каквото и да прави, си тежи на мястото. Изключително непрекъснати във възгледите си, доста мъчно сменяте мнението си. На вас може да се разчита – обещаете ли нещо, спазвате го; ангажирате ли се с план, работите интензивно по него. Трудно стартирате нещо, само че тръгнете ли един път напред, стигате до край. В любовта също сте доста непрекъснати и правилни. В кариерата напредвате постепенно, само че несъмнено. Има огромна възможност с течение на времето да придобиете доста материално положение. Не обичате измененията и гледате по всякакъв начин да ги избягвате. Би било добре да се опитате да сте малко по-гъвкави и адаптивни.

 Thinkstock

Телец с Луна в Близнаци

Вие сте измежду най-общителните и най-любознателните представители на знака Телец. Обичате да пътувате, да учите и да обменяте хрумвания с близките. С течение на времето трупате доста познания и усещания, върху които непрекъснато надграждате. Вашите познания са доста трайни и на тях може да се разчита. Макар че за работа и практични неща сте съществени и постоянни, прочувственият ви живот постоянно е много комплициран. Трудно разбирате личните си страсти и по тази причина не ви бива изключително да откликвате и на непознатите. Ето за какво някои хора ви възприемат като по-студени и дистанцирани.

 Thinkstock

Телец с Луна в Рак

Вие сте фамилен вид човек, който се стреми да поддържа уют и естетика у дома. Имате мощна потребност от сигурност – прочувствена и финансова. Вероятно сте много спестовни – когато имате заделени пари, сте спокойни и за себе си, и за членовете на фамилията си. Като родител сте доста грижовни и се стараете децата ви да са обезпечени и да имат най-хубавото. Не е зле от време на време да се впускате в някое премеждие – по този начин ще извършите живота си по-интересен, защото нормално се придържате към сигурното и има риск да затънете в рутина.

 Thinkstock

Телец с Луна в Лъв

Вие сте човек, който обича лукса. Дори движимостите ви да не са чак толкоз скъпи, сигурно са деликатно подбрани и дават отговор на високите ви критерии за качество. Вероятно харесвате красиви бижута и ходите в изискани заведения за хранене. В работата си сте много амбициозни и постигате триумфи – в това число финансови. Внимавайте обаче, тъй като има риск да залитнете прекомерно към материалното и да забравите за значимите неща. В любовта сте моногамни, само че е допустимо да проявявате собственическо възприятие и това да отблъсне индивида до вас. Ако сте превъзмогнали тази податливост, ще се радвате на романтика и непоклатимост във връзката си.

 Thinkstock

Телец с Луна в Дева

Вие сте доста работливи – някои от вас стават даже работохолици. Изключително старателни и прецизни сте, с каквото и да се захванете, го вършите качествено и довършвате започнатото. За вас е доста значимо да видите действителни резултати от труда ви – в противоположен случай не се чувствате задоволени. Имате високи условия и към себе си, и към другите, само че е добре да не забравяте, че множеството хора не са нито толкоз положителни експерти като вас, нито са толкоз виновни. Почивайте си повече, тъй като прекомерното натоварване и отговорности може да ви докарат нервно напрежение, а оттова и здравословни проблеми.

 Thinkstock

Телец с Луна във Везни

Каквото и да вършиме, вие се стремите то да дава отговор на вашите високи стандарти за качество и хармония. Имате потребност да се обграждате с красиви движимости, а е доста евентуално и самите вие да имате гений да изработвате красиви произведения – да вземем за пример бижута. Възможно е да имате и някаква артистична заложба. В любовта сте сантиментални и държите на хармоничните и красиви връзки. Не понасяте експанзията, дисхармонията и свадите. Човекът, в който сте влюбени, е същински щастливец, само че за жалост в случай че той не държи на връзката, колкото вас, търпението и компромисите ви в последна сметка ще работят във ваша щета.

 Thinkstock

Телец с Луна в Скорпион

Каквото и да притежавате в живота си, държите извънредно доста на него – както на материалните придобивки, по този начин и на нематериалните. Имате боязън да не изгубите добитото, само че за жалост има възможност да стане тъкмо по този начин – по този метод животът ви припомня, че нищо не е постоянно. Понякога и на хората гледате като на своя благосъстоятелност и тази ваша настройка може да ви донесе проблеми в любовта. Опитайте се да не се вкопчвате по този начин в обичания човек и да му/й давате повече независимост и пространство. Финансите е подобаваща област за професионална реализация за вас.

 Thinkstock

Телец с Луна в Стрелец

При вас забавното е, че имате потребност и от неизменност и непоклатимост, от една страна, и от динамичност и многообразие – от друга. Недейте да жертвате потребността си от премеждие поради сигурна работа или заплата, тъй като няма да се чувствате добре. За да се щастливи, в живота ви би трябвало да има доза предизвикателство, а също по този начин и развиване. Хубавото е, че за разлика от други представители на знака вие сте по-приспособими, обичате измененията и сте по-склонни да експериментирате. В любовта имате потребност от човек, с който да поддържате връзка и да обменяте мисли и хрумвания.

 Thinkstock

Телец с Луна в Козирог

Вие сте едни от най-упоритите персони, които светът познава. „ Твърдост” и „ постоянство” са думите, които ви характеризират най-добре. Имате ясни правила, които не се трансформират с годините, и доста мъчно приемате нови неща. Може да вършиме с години едно и също нещо; всичко при вас се случва постепенно и евентуално с много старания. Заради огромните ви упоритости и постоянството ви може да постигнете огромни триумфи в кариерата. Държите на традициите и на връзките, които са се потвърдили във времето. Склонни сте към назадничавост, тъй че не е зле отвреме-навреме да вършиме неща, които в никакъв случай не сте правили, и да сте малко по-отворени към новото и особеното.

 Thinkstock

Телец с Луна във Водолей

Вие сте човек, на който може да се разчита – захванете ли се с нещо, довеждате го до край; ангажирате ли се с позиция по някакъв въпрос, отстоявате я. Люшкането от едно нещо към друго ви е непознато и мъчно приемате по-непостоянните персони. В любовта имате потребност от постоянен сътрудник и другар – самите вие сте доста правилни и сте положителни другари. При вас всичко е съответно, разумно и ясно – въобще не можете да виреете в среда, в която има мощни страсти и драми. Все отново се пробвайте от време на време да изразявате малко повече възприятията си и да проявявате състрадание към непознатата болежка.

 Thinkstock

Телец с Луна в Риби

Вие сте човек с капацитет за креативен изяви и изкуство. Открийте какъв гений имате - да вземем за пример да танцувате или да рисувате, и го развивайте, тъй като единствено по този начин ще се чувствате същински задоволени и животът ви ще бъде логичен. Вие вършите нещата по-бавно и това от време на време изнервя тези хора към вас, които са привикнали всичко да става по-експедитивно. В любовта сте доста любвеобилни, сантиментални, даже идеалисти. Проявявате огромно самообладание към непознатите дефекти, поради което от време на време ви се качват на главата.

 Thinkstock

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР