Почти няма човек, който да не е чувал за енергийните

...
Почти няма човек, който да не е чувал за енергийните
Коментари Харесай

Тези зодии са енергийни вампири. Пазете се от тях!

Почти няма човек, който да не е чувал за енергийните вампири. Ако се чудите по какъв начин да разпознаете този вид хора, то знайте, че и зодиите имат пръст в тази гнила работа.
Различните зодиакални знаци употребяват разнообразни начини, с цел да източат силата на близките. Общото за тях постоянно е едно – енергийният върколак си избира жертвата и по един или различен метод я довежда до побъркване. Следва гърмеж от страсти и даже душевен срив.

За Близнаците е особено да намира жертвите си в публичния превоз. Набелязвайки си жертвата, енергийният върколак от този знак стартира да я изтезава, да я настава по краката, досажда ѝ по всевъзможен метод. Възникващата вследствие на това кавга дава прелестна опция да се насити с непозната сила.
Приблизително по този начин работи и Овенът . Той оплюва жертвата, забърква се в побой – за него това е свята работа. Най-важното за него е физическият контакт.
Девата досажда на хората със злословия и изключително с придирянията си. Постоянните искания във връзка неправилното държание, прегореното месо или безсолната чорба водят до кавги и изсмукване на силата на жертвата. Освен това в характера на Девата е и забележителната еснафщина.
Стрелецът е много претенциозен. Ако стартира да ви прави забележки за закъснението или погрешно дефинираната фраза, то знайте, че имате работа с енергиен върколак. Особено наслаждение му доставя поучението и четене на морал.
Лъвът се стреми да задави своите жертви с престижа си. Те са нормално водачи в компании и подчинявайки останалите на себе си, се любуват на гладко източване на силата им.
Раците паразитират върху членовете на личното си семейство. Вън от къщи, те могат да бъдат душата на всяка компания, само че за роднините си те са сегашни тирани.
Козирозите също са водачи в компании, само че за разлика от Лъвовете не си набират силата от отрицателни дейности. За тях самата постъпка, а също и следствията от нея стават източник на сила.
Везните са знак на равновесието и вампирите родени под този знак ползват всички старания да примирят враговете. Обаче актуалното примирие за тях не е цел, защото дава негативен резултат от техните старания. На процедура в своите миротворчески старания те намират комфортен миг, когато могат да вметнат “безобидна “ фраза, която единствено задълбочава враждата. А спомагателното настървение на донорите е превъзходен източник на сила.
Най-изтънчените вампири се явяват Скорпионите . С непрекъснатите тъжби и упреци, те провокират у другите възприятие за виновност и употребявайки това, изсмукват от техните витални сили. За такива вампири са присъщи и мазохистични пристрастености. Ако няма в обсега си подобаваща жертва, Скорпионът стартира да се самоизяжда.
Важно е да знаете, че не би трябвало да подозирате във вампиризъм всички и всичко. Реалните вампири се явяват от 3 до 5% от популацията, а предразположените да станат техни жертви са 57%. Така че животът не е толкоз заплашителен, колкото ни се коства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР