Почти никой не се замисля какво да прави в последните

...
Почти никой не се замисля какво да прави в последните
Коментари Харесай

Важно: Не Забравяйте Да Направите Тези Неща, Когато Напускате Хотел!

Почти никой не се замисля какво да прави в последните си минути или часове в хотелската стая, преди да я напусне. Все отново е хубаво да запомните тези 5 съвета, в случай че желаете да бъдете посрещната още веднъж уместно на това място. И не се заричайте, че в никакъв случай повече няма да стъпите там, в случай че инцидентно нещо не ви е харесало или смятате, че няма да може да си го позволите.

Платете в точния момент , с цел да нямате главоболие. Това че сте отседнали в хотел, не значи, че те са длъжни да ви чакат с часове. Спомнете си, че в случай че наемете кола, само че закъснеете да върнете автомобила в уречения час, то вие ще платите повече. В някои хотели има такава процедура. Ако закъснеете и с 30 минути, то ще дължите и рента. Затова се постарайте да избегнете ненужни драми и платете при първа опция.

Не забравяйте, в случай че имате спомагателни разноски!  В доста страни има градски такси, които не се загатват в рекламите, с цел да може цената да е по-примамлива. Създайте си табиет постоянно да проверявате за спомагателните суми, които ще ви се наложи да заплатите. Желателно е да се проучат тези детайлности преди да извършите резервацията, с цел да не е късно. Когато напускате хотела, макар че бързате, е хубаво да заплатите и спомагателните разноски, които са ви начислени, с цел да избегнете тяхното бъдещо набъбване.
ВИЖТЕ ОСНОВНИТЕ НЕЩА ТУК!
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР