Почти никога не сме се съобразявали със социологическите проучвания, а

...
Почти никога не сме се съобразявали със социологическите проучвания, а
Коментари Харесай

Димитър Главчев, ГЕРБ: Със самочувствие и настроение сме да управляваме

Почти в никакъв случай не сме се съобразявали със социологическите изследвания, а сме се съсредоточавали върху това, което вършим като партия. В това отношение имаме самочувствието на един изпълнен мандат. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

Той акцентира, че това е първият приключен мандат на ГЕРБ. Посочи, че дадените обещания, касаещи нарастването на минималната работна заплата, нарастването на минималната пенсия, удвояването на учителските заплати, са изпълнени.

Главчев посочи, че е доста мъчно да управляваш в такава сериозна обстановка, наложена от коронавирусната рецесия. Той беше безапелационен, че България се е справила най-добре с наложените ограничения.

" Ние сме със самочувствието и настроението да управляваме, в случай че българските гласоподаватели решат това ", означи Главчев.

" Важно е да се образува болшинство, което да води България напред. Имаме своите недостатъци, които могат да бъдат отстранени и ние поставяме старания в тази посока ", призна той.

По думите му хората са видели през изтеклите 4 години какво е свършено от това държавно управление и то дава самочувствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР