Почти невидимо за очите, но много желано от мен -

...
Почти невидимо за очите, но много желано от мен -
Коментари Харесай

Нора Шопова успя да се отърве от нещо изключително дразнещо

" Почти невидимо за очите, само че доста мечтано от мен " - така Нора Шопова описа смяната, която направи за себе си при кожен лекар. В битката с времето, моделът прибягна до слагане на ботокс в гневна гънка, която " в  последно време извънредно доста ме дразнеше ". 

" Никога не съм била почитател на дерматологичните процедури " - показа преди време тя. Рутинната й грижа за хубостта на кожата включвала към 12 продукта, но страхът от незнайното я ограничавал да прибягва до дерматологични процедури. 

" За да не ми орезилят лицето! " - показа тя в клип в Инстаграм профила си. Нора Шопова е първата българка, станала лице на корица на " VOGUE ".

Все отново с времето и след консултация със експерт открива, че не всички проблеми на кожата могат да се решат с артикули, които се ползват единствено външно. 

Две съгласно нея са най-важните неща, с които една жена би трябвало да се съобрази - навременна грижа и верните препоръки от експерт.  

Като модел, тв водещ и жена, Нора Шопова извънредно доста държи на хубостта на своята кожа. Както и на промени, които да са по-скоро невидими. 

Освен гневната гънка тя трансформира и още нещо, което непрекъснато вижда и я нервира на лицето й. 

" Спуканият капиляр, който наподобява на перманентна пъпка, и постоянно избива под фондьотена, също ми беше бодил в очите " - откровена бе Нора.

Той е премахнат с лазер, написа Ladyzone.bg. 

За свежа кожа моделката прави и трета процедура, която е скинбустер. Защото колкото и вода и колаген да консумираме, кожата има потребност и от още по-сериозно, вътрешно поддържане. Скинбустерите придават размер на лицето, там където има депресии и цялостна по-свежа визия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР